עוגת מצות מהממת הכי נוסטלגיה שיש והפטנט 4 מרכיבים בלבד

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים 

 

 

זו עוגה שמכינים בכמה דקות עבודה והיא קוצרת מחמאות

עוגת מצות וגנאש

אין צורך הרבה מצרכים רק תעקבו אחרי ההוראות זה פשוט זה קל

זה עוגה למתחילים

מזמינים אתכם ללי הסדר

תביאו עוגה כזו וכולם ישתגעו

זו עוגה שאפשר גם להכין פרווה אז ממש משווה לקחת אותה בחשבון כאחד הקינוחים.

המצרכים –

כ- 8 מצות

להרטבת המצות –

חלב או מים עם כף רום או וניל

או יין תירוש

לקרם גנאש –

200 גר’ שוקולד

250 מ”ל – אריזה שמנת מתוקה או פרווה

 

אופן ההכנה –

מביאים את השמנת לסך רתיחה.

שוברים את קוביות השוקולד פנימה.

נותנים לתערובת לעמוד כמה דקות עד שכל השוקולד נמס .

מערבבים היטב.

מקררים.

מכניסים למקרר לכמה שעות מכוסה .

לאחר שהקרם קר , מקציפים במיקסר לקרם אוורירי.

מרטיבים את המצות בקערה.

מורחים על כל שכבה מהקרם

כך בונים שכבות שכבות.

מקשטים בסוכריות ומכניסים לקירור.

העוגה טעימה יום למחרת

 

חוברת מתכונים לפסח ממש כאן 

 

 

 

מתכונים ללא גלוטן 

 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

מוזמנים לאינסטגרם שלי שם תוכלו לראות את כל הסרטונים שלי

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments