
עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
אלה עוגיות שמכינים בזריזות .
הן גם פרווה ללא גלוטן וללא קמח .
עוגיות שיצאו ממש מוצלחות .
המצרכים –
2 חלבונים
3 כוסות קמח שקדים
רבע כפית אבקת אפייה
125 גר’ אבקת סוכר (כ- 3/4 כוס)
קורט מלח
קליפת לימון מלימון שלם
כף תמצית שקדים איכותית
שקית סוכר וניל
אופן ההכנה –
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף תפוח.
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה .
עוטפים ושמים בקירור לשעה לפחות אפשר כמה שעות.
יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר .
מכניסים לתנור 180 מעלות כ- 15 -20 דקות
עוגיות מופלאות לאוהבי השקדים
חוברת מתכונים לפורים
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
Subscribe
Login
0 Comments
Newest