עוגיות מגולגלות הבצק הכי מוצלח שלי

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הכנתי השבוע כמו כמעט בכל שבוע

עוגיות מגולגלות , יצאו ממש טעימות, פריכות במידה הנכונה ,

יפות מדוגמות וברור שטעימות .

וזה הבצק הכי מוצלח לעוגיות המגולגלות שלי

ומשתפת כאן

עוגיות מעולות לשבת ולכל יום בשבוע .

מומלץ שיהיו לכם כאלה לשעת הקפה .

 

המצרכים –

4 כוסות קמח (560 גרם)

כפית גדושה אבקת אפייה 

200 גרם חמאה רכה

חצי כוס שמן 

חצי כוס מים 

קורט מלח 

3 כפות סוכר (אפשר גם בלי סוכר)

שקית סוכר וניל 

גרידה מלימון 

מילוי –

כל מה שאתם אוהבים 

ממרח תמרים ,אגוזים קינמון 

ממרח חלבה 

ממרח שוקולד 

וכל ממרח אחר.

אופן ההכנה –

מניחים בקערה את החמאה עם הסוכר ומועכים קצת.

מוסיפים את שאר המרכיבים כשאת הקמח בסוף.

מערבבים עד לקבלת בצק חלק ואחיד.

עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים לקירור .

אני מקררת לילה .

אפשר כמה שעות .

לפני שמתחילים בעבודה מוציאים את הבצק לשיש.

נותנים לו קצת להפשיר ולהתרכך כרבע שעה כדי שיהיה נוח לרדד אותו.

מחלקים ל-3-4 חלקים.

מרדדים כל חלק למלבן ומורחים בממרחים.

מגלגלים לכרוכיות .

מניחים את הכרוכיות המוכנות בתבנית על נייר אפייה.

שמים את התבנית במקרר לחצי שעה .

אחר כך חותכים לפרוסות ומכניסים לאפייה  170 מעלות של כ- 25 דקות 

יוצא מדהים !

בהצלחה 

 

חוברת מתכונים לכל העוגיות שלי 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments