
סלט כרוב חדשני שלא תפסיקו להכין
לאחרונה הכנתי סלט כרוב ממש טעים .
שילוב של כמה אלמנטים שיוצרים ביס נהדר וטעים.
כבר חזרתי והכנתי אותו כמה פעמים בחודשים האחרונים ,
ולכן אשתף אותו כאן באתר כדי שכולכם תכינו אותו
הוא פשוט סלט נהדר !
הכמות כאן – לסלט בגודל בינוני, אם תרצו גדול , תכפילו מצרכים
אני ממליצה להכין את הסלט עם מנדולינה – זה מקל על העבודה ,
והפריסה הדקה של הכרוב היא הכיף בכל הסלט הזה.
המצרכים –
כרבע כרוב סגול (גדול)
כרבע כרוב ירוק (גדול)
פלפל אדום (גמבה)
חצי בצל סגול בינוני
גזר אחד גדול
כרבע צרור שמיר קצוץ דק דק
לרוטב –
מלח
פלפל שחור
מיץ מלימון שלם
כפית חרדל גרגירים
כפית סילאן
2 כפות מיונז איכותי
2 כפות מים
(במידה ולא אוהבים מיונז אפשר להחליף בשמן זית )
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
אופן ההכנה –
חותכים את שני סוגי הכרוב לפרוסות דקיקות.
מפזרים מעט מלח ומעסים קלות.
את הבצל והפלפל ממשיכים לפרוס דק דק
את הכל הכנתי במנדולינה פשוטה שחותכת פרוסות דקות.
ולבסוף את הגזר חותכים לשרוכים (ג’וליאנים)
מניחים הכל בקערה כולל השמיר.
מזלפים את מיץ הלימון .
מערבבים את המיונז עם מים החרדל והסילאן ומוזגים מעל הירקות .
מערבבים היטב והסלט מוכן .
הוא ממש טעים כמה שעות אחרי ואפילו יום למחרת עוד יותר טעים .
תהנו !
כנסו כאן למאגר הסלטים הגדול שלי
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “