סלט ירקות שרופים – פיקנטי וטעים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

השבת הכנתי סלט ירקות שרופים ממש נהדר וקל להכנה

פשוט שמתי בגריל את כל מה שיה במקרר ויכול להפוך לסלט .

יצא סלט נהדר וטעים

הכל בגריל ואחר כך רק לקצוץ ולתבל

 

המרכיבים-

חציל גדול 

2 פלפלים אדומים או אחד גדול (גמבה)

אפשר לשים גם פלפל ירוק חריף 

חצי ראש שום

2 עגבניות

מלח 

שמן זית 

מיץ לימון טרי 

 

אופן ההכנה –

מניחים את הירקות על מגש התנור עם נייר אפייה.

מפעילים את התנור בטורבו על 180 מעלות

מכניסים את המגש לאפייה .

להפוך כמה פעמים במהלך הצלייה . אפייה של בערך כחצי שעה 40 דקות

לקראת הסוף לעלות למצב גריל לכמה דקות כדי לקבל צריבה יפה של הירקות.

כל תנור מתנהג אחרת אז תבדקו אם הירקות רכים .

לפעמים לחציל לוקח קצת יותר זמן.

לאחר שהכל מתקרר.

קולפים את הקליפה מהחציל ומהפלפלים.

קוצצים בסכין חדה דק דק.

כך גם את העגבניות והשום האפוי.

מעבירים את הכל לקערה ומתבלים במעט שמן זית , מלח ולימון .

סלט משובח וטעים מוסיף טעם לכל ארוחה .

נשמר במקרר 3-4 ימים.

מתכונים לסלטים שלי 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

 מתנות קטנות האינסטגרם  – מוזמנים לעקוב אחרי גם שם !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments