מתכון עוגיות לקפה – עוגיות קינמון ופקאן סיני פריכות וטעימות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגיות עשירות עם ארומה מהממת של קינמון

עוגיות נפלאות עוגיות קינמון ופקאן סיני

השבוע הכנתי ממש בזריזות עוגיות לקפה .

מתכונים לכל העוגיות שלי

פריכות וטעימות כמו ביסקוויט משובח ומלא בטעמים.

תבנית אחת מלאה בעוגיות אפשר כמובן להכפיל כמויות.

את העוגיות הכנתי בשיטה ממש קלה שכדאי לאמץ ,במקום לקרוץ כדורים ,

גלגלתי את הבצק לגליל ,הכנסתי לפריזר ואחר כך חתכתי לפרוסות .

אפשר להכין אותן גם חלבי וגם פרווה

במידה ומכינים פרווה להחליף חמאה בנטורינה

מהירות וטעימות ממש עוגיות למתחילים ,

המצרכים- 

*כוס אוניברסלית

כוס ורבע קמח

100 גר’ חמאה/נטורינה לפרווה

כפית אבקת אפייה

קורט מלח

1/4 כוס סוכר חום

1/4 כוס סוכר רגיל

כפית גדושה קינמון

כפית גרד מתפוז

ביצה קטנה (m)

כ- 1/2 כוס פקאן סיני (אפשר כל אגוז אחר )

מתכון עוגיות לקפה – עוגיות קינמון ופקאן סיני פריכות וטעימות

ההכנה –

  • מניחים את כל המצרכים (מלבד האגוזים וגרד התפוז) במעבד מזון .
  • מפעילים בפולסים כמה שניות עד שנוצר בצק אחיד.
  • קוצצים מעט את הפקאן הסיני – אפשר להשתמש בכל אגוז אחד במקום.
  • מוציאים את הבצק מהמעבד ומוסיפים לתוכו את הפקאן וגרד התפוז.
  • מגלגלים את הבצק לגליל עוטפים בניילון ומכניסים לפריזר ל 20 דקות .
  • מחממים את התנור 175 מעלות.
  • מוציאים את הבצק , חותכים לפרוסות ומניחים על נייר אפייה
  • מכניסים לתנור כ- 20-25 דקות

וכך תכינו אותם – כנסו לסירטון המצורף

מתכונים לשלל העוגיות אצלי באתר – ויש המון

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם 

מתכון עוגיות לקפה – עוגיות קינמון ופקאן סיני פריכות וטעימות

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments