מתכון לעוגת גבינה פירורים – העוגה המנחמת שתמיד כיף שיש אותה במקרר

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

מתכון לעוגת גבינה פירורים – העוגה המנחמת שתמיד כיף שיש אותה במקרר

זו עוגה שממש קל להכין

היא לא דורשת זמן ממושך של אפייה

אפשר להחזיק אותה גם בפריזר וכשמתחשק משהו להתנחם בו

מוציאים לכמה שעות למקרר ויש לכם פיסת עוגה מהסרטים

ממש קונדיטוריה בבית

 

בצק פריך וטעים שאופים ממש בפחות מחצי שעה .

קרם קל וזמין ממצרכים שיש בדרך כלל בבית .

מכינים – תבנית 24 קפיצית – רפדו למטה בנייר אפייה

המצרכים –

150 גרם חמאה

3 כפות סוכר

שקית סוכר וניל

חלמון

קורט מלח

גרידה של לימון – לא חובה אבל מוסיף

חצי כפית אבקת אפייה

כוס וחצי קמח

לקרם גבינה –

2 שמנת מתוקה 38% – סה”כ 500 גרם

250 גרם – גבינת שמנת

שקית פודינג וניל

250 גרם גבינה לבנה 9%

גביע שמנת חמוצה של פעם

חצי כוס סוכר (אם אוהבים מתוק תוסיפו עוד רבע כוס )

כפית מחית וניל

אופן ההכנה –

הבצק –

לעבד ביד או במיקסר את הבצק עד שמתקבל בצק חלק.

אם לא מתגבש תוסיפו כף חלב.

לרדד בצק לתחתית של התבנית ולהדק.

את מה שנשאר לרדד על נייר אפייה לעובי של כחצי ס”מ.

לשים בקירור לחצי שעה .

אחר כך לאפות בתנור 170 מעלות עד שמזהיב היטב.

לקרר.

לשים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר .

להתחיל בהקצפה איטית ולאט לאט להוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים.

להגביר את ההקפצה עד שמתקבל קרם חלק.

להעביר את הקרם מעל התחתית האפויה.

הבצק הנותר לפורר ולפזר מעל העוגה .

להעביר את התבנית לפריזר לכמה שעות טובות עד שהכל קפוא.

אחר כך העוגה נחלצת בקלות ואפשר להעביר לצלחת הגשה .

אפשר לשמור בהקפאה עד להגשה .

כמה שעות לפני להוציא למקרר.

עוגה נפלאה ,קלה וטעימה

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 מתנות קטנות האינסטגרם  – מוזמנים לעקוב אחרי גם שם !

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments