מתכון לסלט כרוב צלוי – והוא ללא ספק אחד הטעימים !

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

מתכון לסלט כרוב צלוי שהוא אחד הטעימים .

אם עדיין לא ניסיתם להכין ולצלות כרוב בתנור – אז רוצו ממש עכשיו להכין .

בכל מקרר נמצא כרוב לבן – הפשוט והטעים שאפשר להכין ממנו שלל מטעמים

סלטים , פשטידות ,מרקים ,בישולים ,ממולאים ,לביבות ועכשיו גם תכינו – סלט כרוב צלוי.

הכרוב נצלה בתנור ומקבל טעם נהדר ומתקתק, אחר כך מזלפים עליו רוטב ועוד כמה תוספות קטנות והוא הופך לסלט נפלא שקשה להפסיק ולאכול ממנו

המרכיבים-

חצי כרוב גדול 

מלח 

פלפל שחור שמן זית 

לרוטב – 

2 כפות שמן זית 

1-2 כפות סילאן 

כפית מיץ לימון או חומץ אורז 

מלח 

2 כפות סויה 

רבע כוס גרעיני דלעת קלויים מעט 

בצל ירוק פרוס דק

חופן שומשום קלוי 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

 

אופן ההכנה –

חותכים את הכרוב לקוביות גדולות.

מערבבים עם כ- 3 כפות שמן זית ומעט מלח גס

מפזרים על נייר אפייה בתנור .

מכניסים לאפייה בחום של – 190 מעלות כחצי שעה.

להפוך כמה פעמים בזמן הצלייה.

מוציאים ומקררים.

מכינים בצלוחית את הרוטב.

עקרונית אפשר כל רוטב שאוהבים , גם עם טחינה זה טעים .

ואפשר גם לאכול את זה ככה בלי רוטב כתוספת למנה של חלבון זה ממש דיאטטי.

את גרעיני החמנייה והשומשום מומלץ לקלות על מחבת חמה כמה דקות.

מערבבים את הכרוב הצלוי עם הרוטב .

מפזרים את הגרעינים והשומשום – אפשר כל גרעין או אגוז אחר.

מעט בצל ירוק ומגישים.

סלט נפלא

תכינו לערבי חנוכה לאירוח !

מבטיחה לכם שהאורחים יתלהבו

מתכונים לסלטים

הצטרפו לקהילה שלי בפייסבוק  מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

כנסו כאן והצטרפו לקבוצת ווטסאפ שלי המתכונים שלי ישר לנייד שלכם

 מתנות קטנות האינסטגרם 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments