הרבה ביקשו ממני סופגניות מהירות
אין לנו זמן להתעסק עם שמרים ורוצים משהו מהיר וטעים .
גם כזה שאפשר להכין עם ילדים.
קבלו סופגניות אשל של פעם – מהירות קלות וטעימות
סופגניות הילדות שלי כי אלה מה שהיו מכינים פעם.
טיפ שיגרום לסופגניות להצליח
שמנו את הכפות כל פעם שאתם מורידים לתוך השמן – התערובת תתחלק ולא תדבק לכף
עובדים עם שתי כפיות .
המצרכים –
2 וחצי כוסות קמח תופח (350 גר’ קמח תופח)
2 גביעי אשל
2 ביצים
רבע כוס סוכר
שקית סוכר וניל
קורט מלח
אופן ההכנה –
מערבבים את כל המצרכים בקערה עם מטרפה.
נותנים לתערובת לנוח כמה דקות
בינתיים מחממים שמן בסיר עמוק
טמפרטורה כמו לטיגון סופגנייה בין 170-180 .
חום בינוני גבוה.
לוקחים כפיות או כפות וטובלים בשמן.
לוקחים מהתערובת בכפית ובעזרת הכפית השנייה מחליקים לתוך השמן כדורים קטנים.
זה לוקח כמה שניות והכדורים מתהפכים לבד בתוך השמן כי הם ממש קלים וקטנים.
לאחר שהכדורים מזהיבים יפה מוציאים על נייר סופג.
אפשר להגיש עם אבקת סוכר או לגלגל בסוכר ,או לזלף שוקולד, ריבת חלב
להגיש עם כל מה שאוהבים – גם תותים !
במידה ורוצים פרווה
השתמשו במעדנים ללא חלב