מתכון לכרוב מאודה ברוטב עגבניות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

תבשיל כרוב מאודה ברוטב עגבניות.

תבשיל מבית אמא .

זה התבשיל שאני מכינה לפחות פעם בשבוע – תוספת נהדרת לארוחת הצהריים ,

גם לייט וגם טעים.

מתכוני לייט 

תבשיל של כרוב מאודה אכלנו תמיד בבית, כשמישהו היה בדיאטה.

כמעט כל יום זו התוספת שאמא הייתה מכינה למנת עוף או בשר.

מנה דלת קלוריות וטעימה ממש – כי כרוב הוא אחד מהירקות שמפליאים בטעמם גם בבישול וגם באפייה.

איך מכינים כרוב מאודה ברוטב עגבניות

אחד המתכונים הכי קלים להכנה והתוצאה נפלאה

המצרכים-

חצי כרוב גדול

בצל קצוץ

2 כפות רסק עגבניות

מעט פפריקה מתוקה

מלח, ופלפל שחור בנדיבות

אופן ההכנה –

  • פורסים את הכרוב לפרוסות דקות.
  • מחממים שמן בסיר 1-2 כפות (או יותר אם אתם לא בדיאטה)
  • מטגנים את הבצל ומוסיפים גם את הכרוב.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים וגם כחצי כוס מים.
  • מערבבים היטב ומכסים – מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה .

מעולה להגשה עם קציצות השניצלה של יום שישי – כאן מתכון לקציצות 

מאגר – מתכונים קלים ומהירים 

כאן מאגר מתכונים מהמטבח הרומני 

חוזרים  לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

רוצים להיות מעודכנים ?  מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק

” התפריט היומי” 

 מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן  באינסטגרם

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי –מתכונים ישירות לנייד !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments