מרק מינסטרונה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מרק ירקות איטלקי עשיר וטעים.

מורכב מירקות בסיסיים שיש במקרר, בתוספת שעועית לבנה מבושלת,

ציר עגבניות וחופן של פסטה שמוסיפים לסיר בסוף הבישול. .

מרק מושלם לימי החורף הקרים ובכלל ארוחה שלמה בריאה ומנחמת בסיר אחד.

 

המצרכים –

בצל גדול קצוץ

2-3 שיני שום קצוצות

2 עגבניות גדולות בשלות

חתיכה של דלעת או דלורית/בטטה

קישוא

גזר

כרשה 20 ס"מ

2-3 ענפי סלרי עלים

עשבי תיבול – חופן פטרוזיליה וחופן נדיב של עלי בזיליקום

1/2 כוס עגבניות מרוסקות או כף רסק עגבניות

כוס שעועית לבנה מבושלת 

חופן פסטה (אפשר גם איטריות או אורז)

 

מחממים סיר עם 1-2 כפות שמן זית.

משלבים קוביות בצל וכרשה.

מטגנים 2 דקות ומוסיפים את שאר הירקות חתוכים לקוביות קטנות.

ממשיכים בטיגון של הירקות כ- 5 דקות תוך כדי עירבוב .

משלבים עגבניות מרוסקות.

מוסיפים את השעועית הלבנה ומתבלים במלח, פלפל, ועשבי תיבול. 

מוסיפים מים רותחים עד כ- 2 ס"מ מעל הירקות.

מעבירים מכוסה לאש נמוכה לבישול של כ- 30-40 דקות.

אם חסר מים אפשר להוסיף בזמן הבישול.

משלבים את הפסטה וממשיכים לבשל  כ- 5 דקות נוספות עד שהפסטה מתרככת.

לפני ההגשה מפזרים עלי בזיליקום טריים 

בתאבון !

 

 

 

הערה – אפשר להשתמש בכל סוגי הירקות האהובים עליכם בבישול המרק .

 

ואם אתם שומרים על המשקל אפשר להוריד את הפסטה מהמתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

 

כנסו לכל מתכוני המרקים שלי 

 

מתכוני לייט 

חזרה לדף הראשי !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments