מרק כרובית קטיפתי ב 5 דקות עבודה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הכנתי מרק כרובית קטיפתי טעים ברמות !

הכנה שלו לוקחת בדיוק 5 דקות עבודה

הכרובית עכשיו בשיא העונה היא טרייה זמינה וגם זולה .

אז כדאי להכין ממנה מטעמים ומרק זה האופצייה הקלה והטעימה.

לארוחת ערב או צהריים תכינו זה מופלא

קל קל גם למתחילים

מש כמה מצרכים בודדים ויש לכם מרק נהדר וטעים.

תוכלו להקדים ולהכניס לתנור קוביות של לחם טוב עם מעט שמן זית להכנת קרוטונים שאיתם תגישו את המרק.

זה מוסיף ומשדרג.

 

המצרכים –

חצי כרובית גדולה

בצל גדול פרוס קצוץ

מלח

פלפל שחור

מעט אגוז מוסקט מגורר

אפשר גם קורט של בזיליקום יבש.

חמאה

להגשה –

שמנת מתוקה

חופן גרעיני חמנייה קלויים – לא חובה

אופן ההכנה –

מחממים בסיר כ 2 כפות חמאה והבצל הקצוץ.

מזהיבים את הבצל מעט.

מוסיפים את פרחי הכרובית ומים כליטר ורבע.

מוסיפים מלח פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.

נותנים למרק להתבשל כחצי שעה עד שהכרובית רכה.

טוחנים את המרק במוט בלנדר למחית חלקה.

אפשר להשאיר פרח כרובית אחד מפורק להגשה.

מוסיפים תבלינים ומשפרים מלח.

מכבים את האש ומוסיפים למרק כחצי מיכל של שמנת מתוקה

או רבע מיכל – תלוי בכם.

מגישים בצלחת עם קרוטונים תוצר בית וגרעיני חמניה קלויים.

תענוג!

מעט מצרכים ויוצא מרק מדהים .

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments