לביבות תפוחי אדמה לאטקס פטנט ללא נוזלים
מתכון ללביבות תפוחי אדמה – לאטקס מתכון מנצח !
והסיבה –
- התערובת יוצאת ללא נוזלים בכלל
- הטיגון הרבה יותר קל וסופג פחות שמן מהכנת לביבות רגילות.
- הלביבות יוצאות פריכות וטעימות פשוט חלומיות
והסוד הוא – פשוט לתת בישול קצר במיקרו לכל תפוח אדמה.
אחרי שתפוחי האדמה מבושלים למחצה, הם אינם מגירים נוזלים בכלל !
הלביבה יוצאת רכה ,עסיסית ופשוט נהדרת!
אלו לא לביבות מתפוחי אדמה מבושלים !
כשאוכלים את הלביבה היא קריספית וטעימה אף יותר מלביבות רגילות.
בלביבות שלבתי גם בטטה כי אני ממש אוהבת, לא חייבים .
איך להכין לביבות תפוחי אדמה ללא נוזלים ?
לאטקס פטנט
המצרכים –
3 תפוחי אדמה בינוניים (500-600 גר’)
בטטה קטנה (לא חובה)
2 ביצים
חצי בצל בינוני (אפשר להכין גם ללא בצל )
כפית קמח תפוחי אדמה
מלח, פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט או בהרט (לא חובה)
אופן ההכנה –
מכניסים כל תפוח אדמה בנפרד למיקרו בפולסים של דקה וחצי ועוד דקה.
תפוחי האדמה מתרככים ממש מעט. מניחים אותם על השיש להתקרר.
לאחר שהתקררו קולפים אותם .
מגרדים את תפוחי האדמה ,הבצל והבטטה לתוך קערה.
משלבים את התבלינים והקמח.
מערבבים לתערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת שטוחה.
יוצרים לביבות עגולות ושמנמנות ומניחים בשמן.
מטגנים להזהבה יפה משני הצדדים.
מניחים על ניירות סופגים.
שימו לב שבסוף הטיגון עדיין נשאר השמן במחבת ובכל זמן הטיגון לא הוספנו טיפת שמן נוספת למחבת – הלביבות סופגות הרבה פחות שמן מלביבות רגילות.
תענוג של לביבות
חג שמח !
לביבות תפוחי אדמה לאטקס פטנט ללא נוזלים
מתכון ללביבות תפוחי אדמה – לאטקס מתכון מנצח !
רוצו להכין !
מאגר המתכונים לחנוכה
יש לכם אינסטגרם ? בואו לעקוב אחרי גם
באינסטגרם עמוד האינסטגרם שלי
מתכונים והצעות לתפריט יומי כל יום בפייסבוק בקבוצת
התפריט היומי
מתכון מעולה החלפתי את הבטטה בקישוא
הקציצות יצאו קרספיות וטעימות ובלי נוזלים מיותרים
תודה על הטיפ המעולה.