לביבות קישואים וגזר ללא גלוטן

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות קישואים וגזר טבעוניות ללא גלוטן

לביבות קישואים וגזר מלאות בטעם מושלמות לארוחות קייציות ופינוק משפחתי .

הלביבות הן גם טבעוניות, ללא גלוטן–  ממש מתאימות לכל אחד .

אופציה אחת היא לטגן אותן קלות על מחבת טפלון .

אופציה שניה – לאפות בתנור .

בשני המקרים הלביבות יוצאות טעימות ושוות.

קלי קלות להכנה והטעם נפלא

 

המצרכים –

4 קישואים גדולים מגורדים

גזר גדול מגורד

בצל קצוץ

20 ס”מ כרשה קצוצה

תפוח אדמה בינוני מגורד

חופן עשבי תיבול מה שאוהבים – פטרוזיליה ,בזיליקום, שמיר,נענע

מלח , פלפל שחור

1/4 כוס קמח עדשים /  שיבולת שועל או כל קמח אחר.

שמן זית

(למי שאינו טבעוני – ניתן לשלב ביצה לתערובת במיוחד אם רוצים לטגן את הלביבות)

 

אופן ההכנה-

במחבת רחבה מניחים 2-3 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל והכרשה עד להזהבה.

משלבים את הירקות המגורדים ל 2-3 דקות צלייה תוך כדי עירבוב.

מעבירים את התערובת מהמחבת למעבד מזון וקוצצים כמה שניות בפולסים. ממש מעט.

מוסיפים את הקמח , עשבי התיבול הקצוצים והתבלינים.

אופציה אחת (מומלץ לגרסה עם הביצה) –  היא לטגן על מחבת טפלון עם ממש מעט שמן .

אופציה שנייה לשמן היטב נייר אפייה ליצור קציצות ולאפות כ- 20 דקות בתנור 180 מעלות.

 

כאן כל מתכוני הלביבות שלי 

 

לביבות קישואים וגזר טבעוניות ללא גלוטן

רוצו להכין פשוט מעולה !

 

מבחר ענק של מתכונים טבעוני

מבחר ענק של מתכונים צמחוני 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם  bake_cook_food

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments