לביבות כרובית הכי טעימות שיש
לביבה שהיא פשוט מעדן . לביבות כרובית קלאסיות ללא תוספות מיותרות וללא מוצרי חלב !
מסכימים איתי שכרובית היא אחד הירקות הכי טעימים שיש ,
והלביבות מהכרובית יוצאות מושלם – טעימות, עסיסיות ובשרניות במיוחד !
אז לכבוד חנוכה הכנתי את הלביבות מטוגנות ועסיסיות ולא אפויות בתנור –
פעם בשנה מותר להנות עד הסוף מלביבה מטוגנת , פשוט מושלמת – לא פחות מזה..
מכורים למטבח ?
מצטרפים לקבוצת שלי בפייסבוק – התפריט היומי
לביבות כרובית מתכון מנצח הכי טעים שיש !
המצרכים ל- 20 לביבות
כרובית גדולה
תפוח אדמה בינוני
בצל גדול
3-2 ביצים תלוי בגודל הכרובית
פרוסת לחם רטובה סחוטה
1/4 כוס פירורי לחם
מלח, פלפל שחור
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה-
מבשלים את הכרובית ותפוחי האדמה כרבע שעה עד לריכוך קל.
מסננים היטב ומועכים לפירה גס. משלבים ביצים ותבלינים
במעבד מזון טוחנים קוצצים את הבצל והלחם הסחוט.
מוסיפים לתערובת הכרובית , מוסיפים גם את פירורי הלחם.
במידה והתערובת נוזלית מוסיפים עוד 1-2 כפות פירורי לחם.
מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת טפלון – מטגנים היטב עד להשחמה יפה של הלביבות.
מוציאים לנייר סופג
לביבה מושלמת !! הכי קלאסית וטעימה שיש !
מי מנחש איזה לביבות אני מכינה ? רמז הכי טעים שיש 😘😘😘https://matanot-ktanot.co.il/%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a0%d7%a6%d7%97-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a9/
פורסם על ידי דפנה אוסטר מיכאל ב- יום שבת, 7 בדצמבר 2019
יש לכם אינסטגרם ?
בואו – אל תפספסו את העמוד הטעים שלי באיסטגרם !
מצטרפים עכשיו לעמוד האינסטגרם שלי כאן
אל תפספסו זו הלביבה המושלמת לחנוכה –
לביבות כרובית מתכון מנצח הכי טעים שיש
*ניתן לאפות את הלביבות על גבי נייר אפייה משומן , חצי שעה אפייה ,להפוך את הלביבות באמצע האפייה , פעם אחת
לביבות כרובית קלאסיות רכות ועסיסיות – תענוג מושלם !
ואם אתם ממש אוהבים כרובית – מבחר ענק של מתכונים עם כרובית
כל מתכוני הלביבות שלי
מאגר מתכוני חנוכה
* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים והתמונות המצולמות באתר,
הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.
מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.
יצא מוצלח מאוד. ממליצה בחום.
את הבצל לא קיצצתי במעבד אלא טיגנתי אותו והוספתי לתערובת,את הלחם ניתן לסחוט היטב ביד, אין צורך במעבד, הוספתי כוסברה קצוצה ובמקום תפוח אדמה אחד הוספתי 2 שהרתחתי ומעכתי לפירה.