טארט גבינה בציפוי שוקולד זה אחד השילובים הכי מושלמים שיש
פשוט עוגה נדירה !
בצק פריך ומעליו מלית של גבינה נהדרת וציפוי מפנק של שוקולד
אז זו עוגת פינוקים ואם יש לכם איזה אירוע לפנק את המשפחה
אני ממליצה .
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
תבנית טארט 22-24
המצרכים –
בצק –
100 גר’ חמאה
1/4 כוס סוכר
חלמון
כוס וחצי קמח
כפית מיץ לימון
גרידה מלימון
קורט מלח
מילוי –
4 ביצים
500 גר’ גבינה לבנה 9% או %5
גביע שמנת חמוצה 200 מ”ל
3/4 עד כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל או כפית מחית וניל
2 כפות קורנפלור
2 כפות סולת או קמח
גרידת לימון
ציפוי שוקולד –
100 גר’ שוקולד מריר
100 גר’ שמנת מתוקה (כחצי אריזה)
אופן ההכנה –
הכנת הבצק – מכניסים למיקסר או מעבד את החמאה עם הסוכר והקמח.
מעבדים עד לפירורים.
מוסיפים את החלמון ושאר המרכיבים.
מעבדים עוד ממש מעט עד שהבצק מתגבש.
מרדדים על נייר אפייה לגודל של התבנית והדפנות.
מעבירים ומהדקים לתבנית.
מכניסים למקרר לחצי שעה.
לאחר הקירור דוקרים עם מזלג בכמה מקומות ואופים את התחתית
175 מעלות כ- 20 דקות עד שהתחתית מקבלת צבע זהוב.
מוציאים ומקררים ובינתיים מכינים את המלית.
מערבבים היטב את מצרכי המלית במטריפה – גבינות ביצים סוכר ושאר המרכיבים.
מעבירים את התערובת מעל התחתית ומכניסים להמשך אפייה 160 מעלות כשעה.
לאחר שהעוגה מוכנה ומקוררת מכינים את ציפוי השוקולד
מחממים את השמנת לסף רתיחה. מכניסים את השוקולד ומחכים כמה דקות
מערבבים לקרם חלק ומצפים את העוגה מלמעלה.
עוגה נפלאה ומרשימה !
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
כנסו כאן והצטרפו לקבוצת ווטסאפ שלי
מתנות קטנות האינסטגרם
Your blog is a true gem in the world of online content. I’m continually impressed by the depth of your research and the clarity of your writing. Thank you for sharing your wisdom with us.
רצוי להוסיף תמונת חתך של חתיכה מהעוגה שנבין טוב יותר במה עסקינן.