חטיף מלוח שהאורחים משתגעים עליו – רוגלך מלוחים עם פסטו ופרמזן

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

הכנתי מאפה נהדר וקליל של רוגלך מלוחים עם פסטו וגבינת פרמזן .

רוגלך קטנטנים ומטריפים במילוי כייפי מתאים לאירוח או לארוחת ערב מושקעת ,בראנץ וכו’.

את הפסטו אני מכינה לבד , חלק גם שמה במקפיא ומוציאה בעונת החורף כשקשה לגדל בזיליקום.

כאן מתכון להכנת פסטו בזיליקום שמשדרג כל מנה במיוחד פסטות.

מתכון שמצריך מעט מצרכים ויוצא וואוו מושלם

בצק שמרים מהיר וקליל , פסטו וגבינה פרמזן זה כל מה שצריך.

המצרכים-

לבצק –

חצי קילו קמח – עדיף קמח פיצה או לחם

3 כפות שמן זית

כפית מלח – 10 גר’

כף שמרים יבשים

כפית סוכר

כ- כוס ושליש מים

למילוי –

כ- 5 כפות פסטו לדלל עם מעט שמן זית .

כ- 50 -100 גרם גבינת פרמזן מגוררת אפשר כל גבינה צהובה אחרת גם גאודה או קצקבל

אופן ההכנה –

מכינים את הבצק במיקסר – שמים את המצרכים ולשים לישה איטית של כ- 10 דקות ,אם מרגיש יבש אפשר להוסיף עוד רבע כוס מים.

מכסים את הבצק ומתפיחים במקום חמים כ- שעה.

מחלקים את הבצק ל- 3

מרדדים כל חלק על נייר אפיה מקומח .

מורחים פסטו בנדיבות ומעל מפזרים גבינה.

חותכים למשולשים בעזרת גלגלת פיצה .

מגלגלים לרוגלך קטנים ומניחים בתבנית עגולה גדולה או ב- 2 תבניות קטנות

על גבי ניר אפיה לשמן קצת בשמן זית.

לאחר שגמרנו להכין את כולם.

מניחים חצי שעה להתפחה .

(השיטה שלי להתפחה בימים קרים –

אני מחממת את התנור  ממש ל- 2 דקות וסוגרת – בודקת שלא חם מידי ואז מכניסה את התבנית להתפחה טובה )

מכניסים לתנור מחומם מראש על 190 מעלות עד שרואים שהמאפה זהוב ושחום.

כ- 30 דקות.

מגישים חמים לאורחים.

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

וכאן מומלץ לעקוב  –  מתנות קטנות

האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments