קציצות עוף רכות ונמסות בפה
ברוטב מושלם של בצל מקורמל ופטריות
סיר טעים לכל יום וגם לשבתות וחגים
קל להכנה והקציצות יוצאות ממש רכות וטעימות
הודות להרכב שלהן , כי הן מכילות גם ירקות טחונים , אוכל פשוט אבל טעים שכולם אוהבים
המצרכים-
חצי קילו חזה עוף טחון
גזר
בצל
שן שום
פרוסת לחם רטובה וסחוטה
חצי תפוח אדמה
מלח
פלפל שחור
ביצה
מעט שמיר או פטרוזיליה
לרוטב –
בצל גדול פרוס
אם יש כרישה – חתיכה פרוסה דק
2 שיני שום
סלסלת פטריות
ענף סלרי אחד
גזר קוביות
קישוא קוביות
תפוחי אדמה קוביות
כף אבקת מרק פטריות
2 כפות סילאן
מלח
פלפל שחור
חופן שמיר קצוץ
אופן ההכנה-
תערובת הקציצות –
מכניסים למעבד מזון
גזר , בצל, תפוח אדמה ושום וטוחנים דק .מוסיפים את הלחם לעוד טחינה קצרה .
מעבירים לקערה עם העוף
מתבלים ומערבבים עם שאר מרכיבים.
יוצרים קציצות ומטגנים במעט שמן במחבת רק להזהבה קלה.
מכינים במקביל את הרוטב
מטגנים את הבצל ומקרמלים כמה דקות .
מוסיפים את הירקות ומטגנים עוד כמה דקות.
מוסיפים תבלינים ומרק פטריות ומים .
מסדרים את הקציצות בסיר,
מבשלים מכוסה על אש נמוכה כשעה.
טעים ממש מעדן
BWER is Iraq’s go-to provider for weighbridges, ensuring durability, accuracy, and cost-efficiency in all weighing solutions, backed by exceptional customer support and maintenance services.
הלחם צריך להיות עם הקשה ? או בלעדיו?