
עונת המרקים החלה
האוויר מתקרר ובערב כבר ממש כיף לאכול מרק טוב
אז תוציאו מה שיש במקרר ותכינו מרק טוב
מתכונים נפלאים לכל המרקים שלי תוכלו למצוא כאן
הכנתי מרק ממצרכים פשוטים אבל עשיר וטעים שכדאי לכם לנסות ולהכין
הכנתי מרק עם תפוחי אדמה – במידה ולא אוכלים אפשר להחליף לכרובית או ברוקולי
המצרכים –
2 תפוחי אדמה גדולים
כרשה בינונית (לוף – פרסה)
בצל
מלח
פלפל שחור
מעט בזיליקום יבש
מעט אגוז מוסקט
חמאה (או שמן זית)
להגשה –
רבע כוס שמנת מתוקה
קרוטונים ביתיים
גרעיני דלעת קלויים על מחבת
אופן ההכנה –
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות .
בסיר כבד שמתאים למרק מחממים כף שמן זית ומטגנים קלות את הבצל והכרשה .
מערבבים כל הזמן ואחרי שיש צלייה טובה , מוסיפים את תפוחי האדמה עם 2 כפות חמאה וממשיכים עוד 1-2 דקות לטגן.
מוסיפים מים לכיסוי ועוד קצת.
מוסיפים את התבלינים .
סוגרים עם מכסה ומבשלים חצי שעה 40 דקות עד לריכוך של כל המרכיבים.
מוציאים בעזרת כף כמה חתיכות של תפוחי אדמה להגשה .
אחר כך טוחנים בעזרת מוט בלנדר את המרק למחית.
מוסיפים רבע כוס שמנת מתוקה ומגישים.
מוזגים לצלחת מוסיפים כף מתפוחי האדמה , קרוטונים וגרעיני דלעת מעל זה נפלא
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
מתנות קטנות האינסטגרם – מוזמנים לעקוב אחרי גם שם !
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !