המג’דרה שאני הכי אוהבת והיא לא רגילה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מג’דרה אהובה עלינו במיוחד .

כמעט כל שבוע אני מכינה סיר כזה טעים כתוספת ולפעמים גם כארוחה צמחונית נהדרת.

בדרך כלל מכינים את המג׳דרה הקלאסית עם אורז.

אני מאוד אוהבת להכין את המג’דרה שלי עם בורגול גס.

ומעדיפה אותה על מג’דרה עם אורז.

מאוד ממליצה לנסות ולהחליף את האורז בבורגול.

וכך אני מכינה את המג’דרה שלי

המצרכים –

חצי כוס עדשים שחורות- אפשר גם ירוקות או מנומרות

כוס בורגול גס – יש לקנות בחנויות תבלינים

2 בצלים

מלח

כמון

פלפל שחור

אופן ההכנה –

משרים את העדשים במים כשעה.

גם את הבורגול אני משרה

ההשריה מקצרת את זמן הבישול וגם אחרי הבישול העדשים לא נמסות ונשארות שלמות ויפות.

מבשלים לחוד בסיר עם מים ומלח

כמו שמבשלים פסטה , את העדשים לחוד ואת הבורגול לחוד.

זה לוקח בערך רבע שעה ולאחר מכן לסנן.

במקביל מטגנים בצל .

חצי מהכמות אני מטגנת קצוץ ומקרמלת אותו היטב.

ואז מוסיפה את העדשים והבורגול , מתבלת במלח פלפל שחור וכמון לפי טים .

בצל שני לפרוס לפרוסות ולטגן להזהבה.

בהגשה לשים בצלחת ולמעלה את הבצל המטוגן .

מומלץ להכין

במידה ולא אוהבים בורגול

אפשר להכין עם אורז, או כוסמת או אפילו קינואה בדיוק באותה שיטה .

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments