
שניצלים אפויים בתנור – פריכים ורכים פשוט טעימים
שניצל שאפוי בתנור – הרבה יותר מהיר , קל להכנה וכמובן פחות שומני
במיוחד בימים חמים של קיץ אני מחפשת מתכונים כמה שיותר קלים .
את השיטה להכנת שניצלים בתנור אני אימצתי כבר ממש מזמן.
שמתי לב שאין לי כזה מתכון בבלוג – כי הוא כל כך פשוט וברור שמכינים בכל בית.
אך בכל זאת החלטתי לצלם ולשתף אתכם במתכון הפרטי שלי.
איך לקבל שניצלים טעימים שכולם אוהבים.
ומה שהכי חשוב – קלים להכנה ומהירים הרבה יותר מלעמוד ולטגן קילו שניצלים בשמן עמוק!
ויש גם סוד – איך לקבל שניצלים שיצאו עסיסיים ולא יבשים.
כמובן שאפשר לעמוד ולטגן אותם –
ואם אתם מטגנים – הטיפ שלי –
שניצלים מטגנים רק בשמן עמוק ובסיר כבד עדיף מטפלון .
המצרכים –
קילו חזה עוף חתוך לשניצלים בעובי הרצוי לא ממליצה דק מידי
תערובת הביצים-
2 ביצים טרופות
כף חרדל
כף קטשופ
כף מיונז
חצי כפית שום גבישי
והסוד לעסיסיות השניצלים –
כפית דבש , כף מיץ לימון וכף גדושה קורנפלור
מערבבים את המצרכים לתערובת אחידה בקערה גדולה.
מכינים קערה נוספת עם כ- 2 כוסות פירורי לחם ומעט שומשום למי שאוהב
מזלפים פנימה כמה כפות שמן זית ומערבבים
לפני שמתחילים חשוב מאוד – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow
אופן ההכנה –
מחממים תנור ל – 200 מעלות
- מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה .
- מכניסים את חזה העוף שפרסנו לתוך תערובת הביצים והתבלינים
- משמנים היטב את הנייר בשמן זית
- מצפים את חזה העוף בפירורי לחם ומניחים על נייר האפייה.
- לאחר שסיימנו להניח את הרצועות פשוט הופכים אותם לצד שני כדי שיקבלו שמן גם מצד שני.
- מכניסים לאפייה של 10 דקותלא יותר !
- מגישים מיד.
- אפשר להכין את התבנית מראש ולהכניס לתנור ממש לפני הארוחה .
שניצלים אפויים נהדרים רכים עסיסיים וטעימים !
חסכנו – גם זמן ,גם שמן וגם הרבה יותר קל לנקות אחרי.
מתכונים עם חזה עוף
מבחר ענק של מתכונים לארוחות השבת
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !
* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים והתמונות המצולמות באתר,
הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.
מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.