תפוחי אדמה בתנור – מתכון מנצח לתפוחי אדמה צלויים בתנור

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

המתכון הבא הוא מסוג לגזור ולשמור .

שיטה הכי קלה ומוצלחת להכנת תפוחי אדמה צלויים בתנור.

תוספת תפוחי אדמה היא חובה על השולחן בכל ארוחת סופשבוע אצלנו ובטח בחגים.

השיטה שלי היא לבשל כמה דקות את תפוחי האדמה.

לחתוך לפלחים או קוביות ואז לתבל ולהכניס לאפייה ממש קצרה לתנור.

הם יוצאים מושלמים. פריכים מבחוץ ורכים כמו חמאה מבפנים .

 

איך מכינים תפוחי אדמה בתנור ?

בקלי קלות,

המצרכים –

10 תפוחי אדמה או יותר

1/4-1/3 כוס שמן זית

כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית כורכום

כפית פלפל גרוס

חצי כפית צ’ילי גרוס

חופן עלי טימין טריים  (אפשר מה שאוהבים זעתר, אורגנו, בזיליקום , או רוזמרין )

 

אופן ההכנה-

  • מחממים מים בסיר עם מעט מלח.
  • קולפים את תפוחי האדמה .
  • כשהמים רותחים מכניסים אותם לבישול של כ- 10 דקות.
  • מוציאים מסננים ומניחים לקירור.
  • לאחר שתפוחי האדמה התקררו חותכים אותם לפלחים או קוביות.
  • מניחים נייר אפייה בתבנית התנור.
  • שמים על הנייר את כל התבלינים והשמן ומערבבים .
  • מעבירים את תפוחי האדמה פנימה ומערבבים היטב.
  • מפזרים אותם בתבנית באופן שווה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
  • אפייה של כ – 20 דקות.

כמה פשוט ככה טעים , אין אחד שלא אוהב.

תפוחי אדמה בתנור – מתכון מנצח לתפוחי אדמה צלויים בתנור

מבחר ענק של מתכונים לראש השנה ולחגי תשרי 

אל תפספסו גם את המתכון הקודם – גלקטובוריקו מאפה פילו בדבש וחלב 

 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

 

הכנתם את המתכון? צלמו אותו ושתפו אותי במדייה החברתית

מתייגים אותי באינסטגרם 

וגם משתפים בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments