תבשיל כוסמת – קליל וטעים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

תבשיל כוסמת עם עוד כמה מרכיבים שיוצרים תוספת נהדרת לארוחת הצהריים – קצת שינוי מאורז ,פירה או פתיתים.

ממש קל להכין – טעים ובריא – כי לכוסמת יש כמה ערכים תזונתיים בריאים ולכן כדאי להכין !

ממליצה ממש להכניס אותה לתפריט שלכם לפחות פעם בשבוע !

אם לא בא לכם כוסמת תוכלו להחליף בבורגול גס,קינואה או גריסים.

המצרכים-

3/4 כוס כוסמת/חומה או ירוקה – לא משנה מה שאתם אוהבים -הירוקה יותר ניטרלית בטעם.

בצל גדול

גזר גדול

תפוח אדמה

שמיר קצוץ- או כל ירוק אחר שאתם אוהבים

תבשיל כוסמת – קליל וטעים

אופן ההכנה –

משרים את הכוסמת במים כחצי שעה

ואז מבשלים אותה מים עד לריכוך זה בערך 15 דקות. מסננים.

במחבת רחבה עדיף מטפלון -מחממים 2-3 כפות שמן זית ומטגנים בצל , מוסיפים קוביות קטנות של גזר ותפוחי אדמה. ממשיכים לטגן ומערבבים עד שהכל מתקרמל ומזהיב יפה ותפוחי האדמה והגזר מתרככים.

מוסיפים את הכוסמת – מתבלים במלח ופלפל שחור.

ממשיכים לערבב 2-3 דקות ואז סוגרים את האש.

מוסיפים את השמיר מערבבים היטב ומגישים.

מתכונים מהירים וקלים 

מתכונים לארוחות השבת 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי "

 מתנות קטנות האינסטגרם

 

*כוסמת כשרה לפסח לאוכלי קיטניות

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments