שניצל קריספי טעים בטירוף ולא תאמינו ממה עשוי הציפוי

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

בסוף השבוע הכנתי כמובן שניצלים כמתבקש כמעט בכל ארוחה של שבת .

תמיד יש אצלי שניצלים לילדים שלא אוהבים שום דבר אחר לאכול.

את השניצלים שלי אני מכינה בדרך כלל אפויים אבל מידי פעם מבקשים ממני להכין גם מטוגנים…

“אמא תכיני השבוע שניצלים “אמיתיים”  הכוונה כמובן למטוגנים והטעימים.

אז הכנתי את הבלילה של הביצים ,חתכתי את השניצלים לרצועות.

וכשהגעתי לשים קערה של פירורי לחם, גיליתי שאין לי מספיק פירורי לחם .

מה עושים ?

בזווית של העין ראיתי חבילה של בייגלה פשוט מלוח.

מה יכול להיות – נעביר אותו למעבד מזון ונכין ממנו שניצלים כי מה זה בייגלה – לחם יבש…

בקיצור טחנתי לפירורים ,ערבבתי עם מעט פירורי הלחם שהיו לי

טיגנתי שניצלים.

מה אגיד לכם… יצאו פריכים וטעימים ממש ,כולם התלהבו

זהו … אני מאמצת את המתכון לתמיד.

שניצלים מעולים קריספיים טעימים בטירוף

והאמת לא ממש תכננתי להעלות מתכון כך שהתמונות ממש

צילמתי רגע לפני שהכל התחסל.

 

המרכיבים- 

כקילו חזה עוף פרוס (לא אוהבת דק מידי וגם לא עבה )

תערובת אחת –

2 ביצים

כף גדושה חרדל

כף מיונז

2 כפות קורנפלור

מלח

פלפל שחור

כפית אבקת שום/שום כתוש

כפית דבש/סילאן

כף מיץ לימון

חצי כפית בזיליקום יבש (או כל תבלין אחר שאתם אוהבים)

תערובת פירורי הלחם-

כ- 200 גר’ בייגלה רגיל מלוח (לטחון בבלנדר או מעבד לפירורים )

ככוס פירורי לחם

כפית פפריקה

אופן ההכנה –

מערבבים בקערה את הביצים עם חרדל, שום, מיונז, מלח, דבש לימון,

פלפל שחור קורנפלור ובזיליקום יבש. טורפים יחד היטב.

מעבירים את רצועות חזה העוף לתוך הקערה.

אני אוהבת לתת מנוחה של חצי שעה כדי שהטעמים יספגו .

מחממים את השמן במחבת כבדה.

טובלים את רצועות העוף בתוך תערובת פירורי הלחם עם הבייגלה.

מהדקים טוב ואז מניחים בשמן החם.

מוציאים ופשוט מתענגים

אין על שניצל קריספי שיוצא ישר מהאש לצלחת.

בואו מוזמנים לאינסטגרם שלי

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments