שניצל ממולא פטריות אפוי בתנור והטעם נפלא גם ללא טיגון !

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

שניצל ממולא זה מאוד יפה וחגיגי וגם כמובן שטעים .

כשרוצים להשקיע ולהרשים את האורחים או המשפחה.

ואם מכינים אותו אפוי בתנור זאת עבודה ממש לא קשה אפילו אפשר להגיד –  מהיר וקל.

שלא לדבר על זה שפחות קלוריות.

הכנתי שניצל ממולא פטריות ובצל כי זה שילוב מושלם, יחד עם חזה העוף התבלנים והציפוי.

אז קדימה ראיתם במסטר שף משהו דומה , ועכשיו תכינו למשפחה בשבת בבית.

גרסה קצת שונה אך טעימה וקלה.

המצרכים-

חזה עוף פרוס דק לשניצלים כחצי קילו

בצל קצוץ

סלסלה פטריות טריות קצוצות

תבלינים

פלפל שחור

מלח

חופן בזיליקום טרי קצוץ או פטרוזיליה

בצל ירוק קצוץ או עירית קצוצה

כפית מיונז

כפית חרדל

שום כתוש

ביצה

פירורי לחם

שמן זית

אופן ההכנה –

מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפטריות, לאחר שהנפח יורד מוסיפים הפלפל השחור והמלח, ולבסוף מוסיפים בזיליקום/פטרוזיליה. מורידים מהאש מוסיפים עירית קצוצה ,כפית מיונז ומערבבים והמילוי מוכן.

בצלחת מערבבים את החרדל, המלח שום והביצה.

ממלאים את חזה העוף הפרוס במילוי, שמים בקצה שורה מהמילוי וסוגרים לגליל.

טובלים היטב בתערובת הביצה, מגלגלים בפירורי לחם ומניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן שמן זית. כך עושים עם כל שאר השניצלים ואחר כך מזלפים גם מלמעלה שמן זית.

מכניסים לתנור מחומם מראש ל- 190 מעלות למשך 15-20 דקות.

אפשר להפוך באמצע האפייה.

הגשה מיד לאחר האפייה. מומלץ עם פירה

מנה נהדרת טעימה וממש מרשימה , בקלות בלי טיגונים ובלי עבודה רבה.

*תרצו לטגן את השניצלים – אפשר בהחלט.

מבחר ענק של מתכונים והצעות לארוחות השבת 

לוחצים כאן ומגלגלים 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

"מתנות קטנות בלוג אוכל "

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments