
עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
מתכון לקציצות טבעוניות שלא מתפרקות טעימות אשש!
קציצות מלאות ועשירות בהמון חומרי גלם וטעמים מופלאים.
השילוב של קטניות ודגנים שיוצרים חלבון צמחי וכמו כן גם ירקות ,
יוצר קציצה טעימה ומאוזנת .
קציצות צמחוניות שקרובות בטעמם ובמירקם לקציצות המקבילות מהחי.
קלי קלות להכנה ,
המצרכים –
1/2 כוס כוסמת ירוקה
1/2 כוס עדשים ירוקות/אפשר כל סוג
1/2 כוס פולי סויה יבשים (אפשר להחליף בחומוס מבושל)
בצל קצוץ
גזר מגורד
כוס דלעת או דלורית
רבע כוס כרשה קצוצה
חופן פטרוזיליה
2 שיני שום כתושות
חצי פלפל חריף(לא חובה)
3 כפות קוואקר
4 כפות פירורי לחם
כפית ראס אל חנות/בהרט
כפית כמון
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה –
- משרים שעתיים לפחות (אפשר לילה) את הכוסמת , העדשים ופולי הסויה
- מטגנים את הבצל הקצוץ ,הכרשה והגזר עד להזהבה קלה.
- מעבירים למעבד מזון – כוסמת,עדשים,פולי סויה,דלעת, תערובת הבצל,פטרוזיליה,שום,קוואקר.
- טוחנים היטב לתערובת אחידה .
- משלבים תבלינים ופירורי לחם.
- משהים את התערובת לחצי שעה במקרר לספיגת הטעמים.
- מחממים מחבת עם שמן מטגנים את הקציצות עד להשחמה יפה.
קציצות טבעוניות מופלאות וטעימות
רוצו להכין !
מתכונים עם כוסמת
מתכונים טבעוניים
הכנתם את המתכון? צלמו אותו ושתפו אותי במדייה החברתית
מתייגים אותי באינסטגרם– מוזמנים להצטרף !!!
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
חזרה לדף הראשי !
Subscribe
Login
0 Comments
Newest