קציצות טבעוניות מופלאות – קציצות שלא מתפרקות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מתכון לקציצות טבעוניות שלא מתפרקות טעימות אשש!

קציצות מלאות ועשירות בהמון חומרי גלם וטעמים מופלאים.

השילוב של קטניות ודגנים שיוצרים חלבון צמחי וכמו כן גם ירקות ,

יוצר קציצה טעימה ומאוזנת .

קציצות צמחוניות שקרובות בטעמם ובמירקם לקציצות המקבילות מהחי.

 

קלי קלות להכנה ,

המצרכים –

1/2 כוס כוסמת ירוקה

1/2 כוס עדשים ירוקות/אפשר כל סוג

1/2 כוס פולי סויה יבשים (אפשר להחליף בחומוס מבושל)

בצל קצוץ

גזר מגורד

כוס דלעת או דלורית

רבע כוס כרשה קצוצה

חופן פטרוזיליה

2 שיני שום כתושות

חצי פלפל חריף(לא חובה)

3 כפות קוואקר

4 כפות פירורי לחם

כפית ראס אל חנות/בהרט

כפית כמון

מלח פלפל שחור

אופן ההכנה –

  • משרים שעתיים לפחות (אפשר לילה)  את הכוסמת , העדשים ופולי הסויה
  • מטגנים את הבצל הקצוץ ,הכרשה והגזר עד להזהבה קלה.
  • מעבירים למעבד מזון – כוסמת,עדשים,פולי סויה,דלעת, תערובת הבצל,פטרוזיליה,שום,קוואקר.
  • טוחנים היטב לתערובת אחידה .
  • משלבים תבלינים ופירורי לחם.
  • משהים את התערובת לחצי שעה במקרר לספיגת הטעמים.
  • מחממים מחבת עם שמן מטגנים את הקציצות עד להשחמה יפה.

קציצות טבעוניות מופלאות וטעימות

רוצו להכין !

מתכונים עם כוסמת  

מתכונים טבעוניים 

 

הכנתם את המתכון? צלמו אותו ושתפו אותי במדייה החברתית

 מתייגים אותי באינסטגרם  bake_cook_food – עמוד האינסטגרם שלי !

 בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

חזרה לדף הראשי !

תגובות

תגובות