קציצות דגים מטוגנות , מופלאות, מתובלות ופיקנטיות.
גם אלה שלא חובבי דגים, יאהבו אותם.
מומלץ להכנה לילדים – גם מי שלא ממש חובב דגים יאהב את הקציצות האלה.
המצרכים-
600 ג”ר פילה דג- נקי מעצמות ומעור- מוסר, דניס או כל דג אחר גם קפואים
כמו נסיכת הנילוס.
1 פרוסת לחם או חלה רטובה וסחוטה
חופן נדיב פטרוזיליה
3 שיני שום כתושות
1 בצל גדול
1/2- 1 פלפל ירוק חריף חתוך דק
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
מלח , פלפל שחור
מעט כמון
מומלץ גם גזר מגורד
לציפוי- כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה-
טוחנים את הדג במיקסר או במעבד מזון.
מעבירים לקערה.
קוצצים במעבד גם את הבצל הפטרוזיליה והלחם .
מוסיפים לדג הטחון ומערבבים. משלבים את השום הכתוש הפלפל החריף, הביצה והתבלינים.
מצפים כל קציצה בפירורי לחם ומטגנים בשמן משני הצדדים. עד להזהבה יפה.
בתאבון!
קציצות דגים מטוגנות מופלאות !
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם
ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !