משתפת במתכון לפשטידת קישואים קלה שתוכלו להכין למשפחה ולילדים שבבית.
אלו ימים לא פשוטים ואני יודעת שלכולנו קשה.
אז אשתף במתכונים קלים ומהירים שגם אני מכינה בימים אלה.
קחו לכם פסק זמן מהמסכים והטלוויזיה ותעשו את מה שאתם אוהבים.
זה ממש חשוב בזמנים כאלה .
בישול ואפייה זה תרפייה לנפש.
זו פשטידה קלה וממש טעימה ומנחמת.
אצלי כולם אוהבים אותה .
הוצאתי קישואים שהיו לי במקרר והכנתי אותה היא מאוד טעימה ומומלצת
המצרכים-
4 ביצים
5-6 קישואים מגורדים
2 בצלים מגורדים
מלח
פלפל שחור
רבע כוס שמן זית
3/4 כוס קמח תופח
חופן פירורי לחם
אופן הכנה –
מגרדים את הבצל והקישואים בעזרת מעבד מזון – זה הכי קל ומהיר. ולסחוט מהנוזלים
מערבבים עם שאר המרכיבים.
מרפדים תבנית עם נייר אפייה (עגולה 24 או ריבועית).
מטפטפים ומברישים בשמן זית ואז מפזרים פירורי לחם על תחתית התבנית.
מעבירים את התערובת לתבנית.
מכניסים לתנור 180 מעלות בערך כשעה אפייה עד שהפשטידה שחומה ויצביה גם במרכז.
אין ביצים??
יש 4