
עוגת פרג בחושה רכה ועסיסית
עוגת פרג קלה להכנה וטעימה והיא אפילו פרווה.
קערה אחת ומטרפה ויש לכם עוגה – רכה וטעימה.
עוגת פרג מנחמת עם ציפוי שוקולד שמשלים את העוגה לביס מושלם !
מצרכים הכי פשוטים וזמינים שיש בכל מטבח.
( ובקלות היא הופכת לעוגת פרג בחושה טבעונית )
איך מכינים עוגת פרג בחושה רכה ועסיסית ?
המצרכים – תבנית אינגליש קייק פשוטה חד פעמית
2 ביצים/ טבעונים מחליפים בשליש כוס קרם קוקוס
2/3 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
4 כפות מיץ לימון טרי
כפית גרדת לימון
1/3 כוס פרג טחון טרי
1/2 כוס קמח /בפסח מחליפים לקמח תופח לפסח
כפית אבקת אפייה
מעט רום
בקערה טורפים את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה.
משלבים שמן, רום, מיץ לימון וגרד לימון.
מערבבים את היבשים בצלחת – פרג קמחים ואבקת אפייה.
משלבים לתערובת הביצים.
מעבירים לתבנית.
מכניסים לתנור מחומם על 180 כ- 40 דקות.
אפשר לפדר באבקת סוכר או להכין קרם שוקולד
50 גר’ שוקולד מריר
4 כפות שמנת מתוקה /פרווה
מחממים את השמנת במיקרו,
משלבים את השוקולד מערבבים ומצפים את העוגה.
בתאבון
עוגת פרג בחושה רכה ועסיסית מהממת !
חג שמח 🙂
אפשר להכין בגירסה חלבית מחליפים שמן בחמאה (100 גר’) ומיץ לימון בחלב
מכורי פרג ? – מתכוני פרג נוספים
אהבתם את המתכון ?אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,
אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם
ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !