עוגת מספרים – מתכון קל וידידותי

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

עוגת מספרים היא העוגה הכי מצולמת ברחבי הרשת.

טראנד שהתחיל לפני כמה שנים ועדיין מאוד פופולרי להזמנות לימי הולדת.

עוגת מספרים מרשימה עולה בין 300-400 שקל.

בסוף שבוע האחרון הוזמנתי למסיבת יום הולדת ופרידה מחבר יקר ששר איתי באנסמבל .

כהרגלנו כל אחד מביא איתו משהו למסיבה , אני תמיד מתנדבת להביא קינוח .

הכנתי מראש, טירמיסו גלידה נהדרת- כאן המתכון

כמה שעות לפני המסיבה ראיתי בצק פריך שנשאר לי במקרר

מהחבילה של שמרית.

החלטתי שאני מכינה בזריזות עוגת מספרים מקושטת.

לא האמנתי כמה קל ופשוט להכין אותה.

מתכון קל ממש – כל אחד יכול להכין.

הוצאתי את המצרכים שהיו לי בבית כמובן שפשר להעשיר את הקרם במסקרפונה – לי לא היה לכן שמתי אינסטנט פודינג במקום.

ממש קרם קצפת רגיל ופשוט שאפשר להפוך אותו בקלות גם לפרווה .

עוגת מספרים – מתכון למתחילים 

המצרכים-

2 אריזות בצק פריך שמרית

לקרם-

אריזה וחצי שמנת מתוקה להקצפה

אריזה אינסטנט פודינג וניל

חצי כוס חלב

קישוטים מה שיש בבית

ופלים, עוגיות אוראו, סוכריות,שוקולדים מצופים, פירות

פשוט שמתי מה שהיה לי במזווה.

אופן ההכנה –

  • מתחילים בשרטוט המספרים שאותם תרצו להכין – על גבי נייר משרטטים את הספרות וגוזרים ליצירת שבלונה
  • מוציאים את הבצק מהאריזה ומניחים את השבלונה על הבצק , מסמנים וחותכים לפי השבלונה.כל ספרה פעמים כי העוגה באה ב-2 שכבות.

  • מכניסים לאפייה עד הזהבה יפה כ- 15-20 דקות 180 מעלות.
  • מכינים קצפת מהמרכיבים של הקרם – מקציפים לקצפת יציבה – ניתן לשלב גם גבינת מסקרפונה .
  • מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב או כל מה שיש לכם. מזלפים מעל הבצק ומעליו מניחים עוד שכבה וגם עליה מזלפים קרם.

  • מקשטים בשוקולדים,עוגיות,פירות מה שיש לכם

תוך שעה עמדה לה עוגת מספרים מרשימה בכלום עבודה

 

מבחר ענק של מתכונים לעוגות שלי לוחצים כאן 

רוצים לקבל את המתכונים שלי ישירות לנייד ?

קשר אישי לכל שאלה – מצטרפים כאן לקבוצת ווטסאפ 

או גם כאן קבוצת ווטסאפ שלי

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם 

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

*המתכון בשיתוף שמרית

תגובות

תגובות