עוגיות רחת לוקום נוסטלגיות כמו של פעם
את העוגיות האלה אני מכינה כבר הרבה מאוד שנים.
המתכון ממש פשוט וקל להכנה
עוגיות מבצק חמאה וגבינה שעוטפות רחת לוקום מתוק .
בואו להכין,
עוגיות רחת לוקום בקלי קלות ,
200 גר’ חמאה
250 גר’ גבינה לבנה 5%-9%
כ- 450 גר’ עד חצי קילו קמח
כפית אבקת אפייה
המילוי רחת לוקום איכותית – שתהיה רכה וטרייה.
איך מכינים עוגיות רחת לוקום ?
מאחדים היטב את חומרי הבצק (הקמח, החמאה והגבינה).
מכניסים למקרר לקירור של שעתיים לפחות.
מחלקים את הבצק ל- 8 (יוצאים כ- 64 סהרונים).
מקמחים משטח עבודה.
מרדדים כל חלק לעיגול,
חותכים ל- 8 משולשים, מניחים בקצה רחת לוקום ומגלגלים לסהרון.
מסדרים על נייר אפייה ומכניסים לאפייה ב- 180 מעלות כחצי שעה או עד להזהבה קלה.
זהירות ממכר !
עוגיות רחת לוקום נוסטלגיות – תכינו שווה ביותר !
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !