עוגיות ספירלה שוקו וניל אהובות וקלות להכנה
עוגיות שקטנטנים ממש אוהבים.
טעמי שוקו וניל – בצק פריך בסיסי מאוד קל ופשוט להכנה.
עוד מתכונים של כל הקינוחים שהכנתי – יגיעו בהמשך … יש למה לחכות !
עוגיות מעולות לארוחות סופשבוע וחגים י.
המתכון שלי הוא בהשראת מתכון של צמרת טייטלר קונדיטורית מוכשרת שהעלתה תמונה ומתכון לרשת, לפני כמה שנים ומאז אני מכינה אותן קבוע לקופסת העוגיות שלי.
עוגיות ספירלה שוקו וניל מתכון מנצח !
מכינים 2 בצקים אחד שוקו ואחד וניל
עוגיות ספירלה בשני צבעים פרווה טבעוני !
לבצק שוקו-
130 גר’ קמח (כוס פחות כף)
1/4 כפית אבקת אפייה
כף מלאה קקאו (10 גר’)
100 גר’ חמאה
1/3 כוס אבקת סוכר (70 גר’)
שקית סוכר וניל
כף מים קרים או יותר לפי צורך.
קורט מלח
לבצק וניל-
140 גר’ קמח – כוס
1/4 כפית אבקת אפייה
100 גר’ חמאה
1/3 כוס אבקת סוכר
שקית סוכר וניל
כף מים קרים
קורט מלח
לפני שמתחילים חשוב מאוד – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow
אופן הכנת הבצקים-
מכינים כל פעם בצק אחד
מתחילים עם בצק הוניל – מניחים במעבד מזון את כל מצרכי הבצק ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד
כך עושים גם עם בצק הקקאו.
מכניסים לקירור של כשעה.
אפשר להכין מראש לילה לפני.
מרדדים כל בצק בין שני ניירות אפיה למלבן דק בעובי חצי ס”מ
מניחים את הבצק הלבן על הבצק הכהה.
מגלגלים לכרוכית.
מעבירים לפריזר לקירור של כ- 20 דקות.
פורסים את הגליל לפרוסות בעובי חצי ס”מ ומניחים על נייר אפייה
מכניסים לתנור שחומם מראש 175 מעלות – לאפייה של 15 דקות
רוצו להכין – עוגיות יפייפיות ואהובות על כולם !
שווה לעקוב אחרי באינסטגרם, שם עולים שלבי הכנה של כל המתכונים בבלוג
נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow
מבחר ענק של מתכוני העוגיות שלי
חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
כל יום מתכונים חדשים והצעה לתפריט יומי כאן בקבוצה שלי –
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי
* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים והתמונות המצולמות באתר,
הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.
מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.