עוגיות מנצחות מ- 2 מרכיבים בלבד

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

עוגיות מנצחות מ- 2 מרכיבים בלבד

עוגיות רחת לוקום בבצק פילו – עוגיות מ- 2 מרכיבים בלבד

הכנתי עוגיות מרחת לוקום ובצק פילו.

עוגיות מסוכנות… ולמה?  כי מנשנשים אותן בלי סוף, הן פשוט קטנטנות וטעימות.

בתוך פחות משעה התמלאה לי הצנצנת של העוגיות, כי חייבים משהו מתוק שיהיה במזווה.

אמצע השבוע , נגמרו כל המתוקים ולא התחשק לי להכין משהו מסובך.

ראיתי את קופסת הלוקום שעמדה לי במזווה והחלטתי שאכין עוגיות מהירות.

אז במקום לטרוח ולהכין בצק פריך ,ללכלך מיקסר ולרדד ועוד כמה פעולות…

פשוט פתחתי מקרר הוצאתי בצק פילו מצונן,  מרחתי קצת חמאה מומסת ,

חתכתי, קיפלתי עם הלוקום וקיבלתי עוגיות סוף הדרך…. טעימות פשוט כייפיות – בכלום עבודה

וב- 2 מצרכים.

שומרים בקופסה אטומה נשמר אף יותר מעוגיות פריכות.

השילוב של פילו מתפצפץ בפה ורחת לוקום מתוק זה שילוב נהדר .

עוגייה מושלמת.

מכל עלה הכנתי 6 עוגיות כרוכות כמו סהרונים.

איך הכנתי ? – סירטון הכנה באינסטגרם 

המצרכים-

בצק פילו שמרית (אפשר להכין מכולו או מחצי)

50-100 גרם חמאה מומסת /ספריי שמן לפרווה

כ- 200 גרם או יותר רחת לוקום

אופן ההכנה –

לחתוך את קוביות הרחת לוקום לרצועות דקות.

לפתוח את בצק הפילו ולשלוף עלה .

למרוח היטב בחמאה ולקפל ל- 3 .

נוצר מלבן שאותו נחתוך ל-6 משולשים .

על כל משולש נשים בקצה רצועות של רחת לוקום ונגלגל לכרוכית.

את כל העוגיות נסדר על ניר אפיה ונכניס לתנור 160 מעלות 20-30 דקות.

ממש עד שרואים שהבצק זהוב יפה.

נקרר ונבזוק אבקת סוכר .

איחסון בקופסה אטומה ממש כמו עוגיות פריכות.

זה פשוט ונהדר  טעים טעים .

עוגיות מנצחות מ- 2 מרכיבים בלבד

עוגיות רחת לוקום בבצק פילו – עוגיות מ- 2 מרכיבים בלבד

מצטרפים לעמוד שלי באינסטגרם – מלא סירטונים ומתכונים גם שם

מתנות קטנות האינסטגרם 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

"מתנות קטנות בלוג אוכל "

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

Subscribe
Notify of
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
לילי
15 days ago

בצק פילו בדר"כ לא נשאר פריך,האם אפשר אגוזים במקום לוקום?