עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
סלט מופלא וטעים שפשוט ממליצה לכם לנסות ולהכין.
אחרי שטועמים ביס אוכלים קערה מלאה.
הוא כל כך טעים והשילוב בין הקינואה לכרובית מעולה.
סלט נהדר שיוסיף יופי לשולחן שלכם ויפתיע את כל מי שיטעם אותו.
את הסלט הכין יובל בני שהוא שף פרטי
גלשו לסרטון הכנה
המצרכים-
חצי כוס קינואה אדומה (אדומה או אחרת)
חצי כרובית גדולה
כחצי צרור פטרוזיליה
בצל ירוק
חצי פלפל אדום
חופן חמוציות
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
2 כפות רכז רימונים
2 כפות סילאן
מלח
אופן ההכנה –
מבשלים את הקינואה במים כ- 15 דקות עד שהיא מבושלת ומסננים.
פורסים את הכרובית דק דק וקוצצים מעט. מזלפים עליה מיץ לימון ומעט מלח.
חותכים דק את הפטרוזיליה והבצל הירוק.
גם את הפלפל האדום חותכים לקוביות קטנטנות.
מערבבים יחיד הכל כולל התבלינים ומגישים.
סלט נהדר עשיר צבעוני וטעים
חשוב !
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !
מתכונים לכל הסלטים שלי
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל
“מתנות קטנות בלוג אוכל “
אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר
היי ותודה רבה על כל המתכונים הנפלאים!
אפשר להכין עם כרובית קפואה?