
עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
סלט כרוב ירוק פשוט אבל ממש טעים .
סלט שתמיד כולם אוהבים מתחסל מהקערה.
הוא מוסיף טעם בכל פיתה עם בשר , או קציצות פלאפל , מתאים לכל ארוחה
בשרית או צמחונית
על האש וארוחות השבת .
כרוב ירוק תמיד זמין בשילוב פטרוזיליה קצוצה ,סלרי וקצת תיבול יוצא מעדן
המצרכים –
חצי כרוב גדול
חצי צרור פטרוזיליה
ענף אחד של סלרי עלים טרי – אפשר גם יותר
מיץ מלימון אחד או יותר לפי טעם
מלח
פלפל שחור
3-4 כפות שמן זית
קורט של סוכר או מעט דבש או סילאן (לא חובה )
אופן ההכנה –
קוצצים את הכרוב דק דק ומעבירים לקערה .
אחר כך קוצצים את עלי הפטרוזיליה ואת הסלרי דק דק.
מוסיפים .
מתבלים בלימון , מלח פלפל, סוכר ושמן.
מערבבים היטב ומגישים .
הסלט אף טעים אם מכינים אותו כמה שעות מראש .
מתכונים לסלטים מגוון ענק של מתכונים
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
מתנות קטנות האינסטגרם – מוזמנים לעקוב אחרי גם שם !
Subscribe
Login
0 Comments
Newest