סלט בורגול משובח – ארוחה צמחונית טעימה ומשמחת

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

הכנתי סלט בורגול עם מרכיבים נהדרים שיוצרים ביס ממש מושלם

זהו סלט שאפשר לאכול כארוחה צמחונית נהדרת

או סתם להגיש לאורחים בכל ארוחה

אפשר להגיש אותו עם גבינה משולבת או להשאיר ללא מוצרי חלב וכך יוכל לשמש גם לאירוח של ארוחה בשרית

את הבורגול אפשר להחליף בקינואה למי שאוכל ללא גלוטן .

המצרכים –

חצי כוס בורגול דק או בינוני

בטטה גדולה (או 2 גזרים )

חבילה של עלי בייבי קטנה

מלפפון ירוק

חופן חמוציות

גבינת פטה עיזים מפוררת כ- 50 גרם -או בולגרית

חופן אגוזי מלך או שקדים קלויים

בצל ירוק קצוץ

מלח

פלפל שחור

כף רכז רימונים

2 כפות שמן זית

מיץ מלימון

אופן ההכנה –

משרים את הבורגול במים חמים לשעה.

הבורגול סופג את הנוזלים ואין צורך לבשל אותו.

מסננים מהנוזלים .

קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות .

מערבבים עם 2-3 כפות שמן זית , מלח ופלפל שחור

מניחים על נייר אפייה בתבנית .

מכניסים לאפייה 180 מעלות 20-30 דקות  עד שהקוביות מתרככות ונאפות .

מוציאים ומקררים היטב.

מרכיבים את הסלט .

מערבבים את הבורגול עם עלי הבייבי ,בצל ירוק קצוץ מלפפון חתוך לקוביות  וחמוציות.

מוסיפים את התבלינים והרטבים.

מפזרים את אגוזים וגבינה מפוררת מעל כל הסלט ומגישים.

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments