מתכון לרוגלך מלוחים במילוי זוקיני וגבינת פטה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

הכנתי רוגלך מלוחים טעימים בטירוף.

התחסלו איך שהגשתי אותם לשולחן.

רציתי להכין משהו מהיר לארוחת ערב במוצ”ש.

פתחתי את המקרר וראיתי במגירת הירקות – זוקיני שכבר צריך להכין מהם משהו

לפני שיתקלקלו,

עוד היו לי בצק פיצה וגבינות כמובן שאפשר תמיד לשלב יחד.

מיד ראיתי איך אני מכינה מאפים נהדרים ותוך פחות משעה עמדו להם רוגלך מלוחים לאירוח.

חתכתי לקוביות קטנות והקפצתי במחבת עם עוד כמה מרכיבים כדי שישמשו למלית , והכנתי רוגלך מלוחים מדהימים.

כאן תלחצו לראות אופן הכנה גם בסרטון 

המצרכים-

בצק פיצה שמרית

2-3 זוקיני חתוכים לקוביות קטנות – אם אין לכם זוקיני אפשר קישואים

3-4 שיני שום פרוסים דק

עלי נענע 4-5

עלי בזיליקום 3-4

מלח פלפל שחור

גבינת פטה/צפתית/בולגרית – מה שיש בבית

אפשר צהובה גם

אופן ההכנה –

מממים רבע כוס שמן זית במחבת  להבה בינונית נמוכה.

מוסיפים את השום והזוקיני.

מערבבים קלות ומוסיפים גם את העלים – נענע ובזיליקום.

מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.

מסננים מהשמן. מקררים היטב.

מתבלים במעט מלח ופלל שחור גרוס.

פותחים את הבצק

מקמחים ניר אפיה ומניחים את הבצק .

קצת מרדדים ליישר את הבצק למלבן .

חותכים לקוביות ואחר כך כל קוביה למשולש.

מניחים בקצה כף  מהמלית ומעליה כפית גבינה מפוררת.

סוגרים לרוגלך – אפשר להכין גם צורות אחרות.

גם בצורת בורקס משולש סגור.

מכניסים לאפייה 180 מעלות 20-30 דקות

אפייה עד שהמאפים שחומים .

מגישים חם זה נפלא וטעים.

 

בואו מוזמנים לאינסטגרם שלי

כל מה שצמחוני – מלאא מתכונים 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

 

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments