

מתכון לקבב על האש – מעולה לארוחות על האש .
והוא מתכון קל לקבב הכי טעים שיש
רק צריך להקפיד לקנות בשר איכותי וטרי
להוסיף שומן כמו שצריך ויצא לכם קבב עסיסי
חוץ מזה שיש כמה סודות קטנים לטעם ולמרקם.
מוסיפים קצת מי סודה לאווריריות ויוצא קבב עסיס וטעים.
כמו כן חובה אחוז שומן גדול כדי שהקבב יצא עסיסי וכן גם מידת הצלייה צריכה להיות
בדיוק בזמן שעדיין יש נוזלים והקבב לא שרוף.
אני מוסיפה לקבבים שלי שומן כבש כי זה התבלין הכי טוב שיש לקבב.
אם לא אוהבים פשוט דואגים שהבשר יהיה עם כמות שומן מספקת.
המצרכים-
קילו בשר בקר טחון טרי מומלץ חלקים שיש בהם גם שומן כמו צלעות צוואר ושפונדרה.
250 גרם שומן כבש (אם לא אוהבים תשימו שומן רגיל או פשוט תבקשו מהקצב בשר עם אחוז שומן גבוה.)
בצל גדול קצוץ דק
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
3/4 כוס מי סודה
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כפית או כפית בהרט (ראס אל חנות – לפי טעם אישי)
אופן ההכנה –
בקערה מערבבים קלות בעזרת הידיים – בשר עם שומן ומי סודה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות רק עד שכל התערובת הומוגנית ואחידה.
יוצרים כדורים או קציצות מאורכות.
מניחים על מגש משומן מעט בשמן זית.
מדליקים את האש וצולים עד למידת עשייה מדיום וול .
לא ממש לצלות עד הסוף כדי שישארו עסיסיים.
את הקבב מומלץ להכין כשהאורחים כבר יושבים על השולחן כי הוא טעים ברגע שיוצא מהאש.
אפשר לצלות גם על מחבת פסים או פלנצ’ה.
לא ממליצה להכניס לתנור – זה מייבש את הקבב.
מתכון לקבב על האש – סודות לקבב הכי טעים שיש כמו במסעדה
מתנות קטנות האינסטגרם
מוזמנים להצטרף אלי לדף האינסטגרם שלי עם המון סרטונים !!!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט
***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל
“מתנות קטנות בלוג אוכל “
אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר