
מתכון לבראד פודינג – זה קינוח שכל אחד יכול להכין , מתכון קל וחורפי – Bread pudding
בראד פודינג זה מתכון ממש קל ומתאים במיוחד לעונת החורף
פינוק מושחת ומתוק שמכינים מחלה של שבת .
מקור הקינוח לפי גוגל … מהמטבח הבריטי , פופולרי מאוד גם בארה”ב.
זה קינוח לעצלנים ממש ממש קל והתוצאה טעימה בטירוף.
כמה פרודוקטים טובים ויש לכם קינוח משגע
טעים ומגישים אותו חם שזה ממש כיף בחורף
את הקינוח הכין השבוע זיו הבן הקטן שלי ,
וכשהוגש לשולחן כולם התלהבו , מיד צילמתי מה שנשאר בתבנית
כדי שאוכל לשתף במתכון כאן
מה שצריך זה רק חלה שלמה ועדיף שתהיה ממאפייה טובה, או כמובן בייתית.
המצרכים –
חלה מתוקה או רגילה קלועה
250 מ”ל – אריזה של שמנת מתוקה 38%
כוס חלב
40 גר חמאה חתוכה לקוביות
כפית מחית וניל או שקית סוכר וניל
3 ביצים
רבע כוס סוכר – אפשר פחות
כף ליקר – כמו ברנדי או רום – לא חובה אבל מוסיף
תוספות מעל –
אפשר 50-100 גר’ שוקולד מריר או חלב חתוך לקוביות קטנות
או חופן שוקולד צ’יפס
או כפית קינמון לפזר
אפשר להוסיף חופן צימוקים או פירות יבשים לתוך התערובת –
בקיצור מה שאתם אוהבים
אופן ההכנה –
חותכים את החלה לקוביות
מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכר .
מוסיפים שמנת, וניל,ליקר וחלב .
מוסיפים לתוך הקערה את קוביות החלה.
מערבבים היטב .
מעבירים לתבנית ריבועית 20/20 או עגולה 26
מרופדת בנייר אפייה ומשטחים.
מעבירים למקרר – לפחות לשעה.
ברגע שהאורחים כבר מגיעים וחצי שעה לפני שרוצים להגיש ,
מפזרים למעלה את השוקולד וקוביות של חמאה מסביב .
מכניסים לתנור על 180 מעלות אפייה של כחצי שעה
מגישים לשולחן וכולם נהנים
מתכונים מהירים וקלים
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
מתנות קטנות האינסטגרם – מוזמנים לעקוב אחרי גם שם !