מתכון לבורקס פטריות צמחוני טעים ללא מוצרי חלב

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

אני ממש אוהבת פטריות.

זה מתכון שאני מכינה הרבה וחשבתי לשתף כאן שתוכלו גם אתם להכין ולהנות ממתכון פשוט אבל מאוד טעים…

בורקס פטריות צמחוני טעים סוף הדרך.

המילוי בטעם אהוב של פטריות עם המון בצל מטוגן

עשיר טעים ופתרון מציין לארוחה צמחונית ופרווה ,

או לאורחים שלכם הצמחוניים שלא אוכלים מנות בשר.

גם ללא מוצרי חלב

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

המצרכים –

בצק עלים כ- 300 גר’ 

2 סלסלות פטריות טריות (המלצה שלי פטריות טריות ,אבל אפשרי להכין גם עם 2 קופסאות שימורים )

3 בצלים 

2 תפוחי אדמה מבושלים 

מלח 

פלפל שחור

כף פטריות מיובשות או אבקת מרק פטריות 

כפית דבש או סילאן 

ביצה 

אופן ההכנה –

קוצצים את הבצלים.

מטגנים במעט שמן זית את הבצלים עש שהם מתקרמלים.

מוסיפים את הפטריות כשהן חתוכות דק.

ממשיכים לטגן עד שהפטריות מורידות מהנפח.

מעבירים לקערה ומוסיפים את תפוחי האדמה מרוסקים לפירה .

מוסיפים תבלינים וביצה.

מערבבים היטב.

פותחים בצק עלים מניחים בקצה מהמלית וסוגרים מעל עם רצועת הבצק.

חותכים לפני האפייה .מורחים ביצה למעלה

אפשר לקשט בשומשום או קצח.

אפייה 180 מעלות כחצי שעה או עד שמשחים ואפוי היטב.

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

מתכונים צמחוניים – מאגר ענק 

 מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments