מנה מצוינת לימי הקיץ,
מעולה גם כמנה צמחונית בריאה וגם כתוספת למנה עיקרית.
שילוב מצוין של קטניות דגנים וירקות.
הרבה ירקות, מוקפצים , בורגול וחומוס.
גם טעים וגם בריא.
השתמשתי בבורגול מלא אך אפשר להשתמש בבורגול רגיל גס.
המצרכים ל 4 מנות
1/2 כוס בורגול מלא/רגיל גס
בצל קצוץ
קישוא חתוך לקוביות
כרבע דלורית חתוכה לקוביות
בערך כוס פרחי מיני כרובית סנפרוסט
ענף סלרי חתוך לפרוסות
חצי כוס חומוס מבושל
מלח פלפל לפי טעם
1/2 כפית זרעי קימל
מניחים את הבורגול בקערה ומכסים במים רותחים .
משהים לשעה.
במחבת טפלון רחבה מניחים כף שמן זית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים היטב עד הזהבה.
משלבים את שאר הירקות . מטגנים היטב את הירקות כ 3-5 דקות, תוך כדי עירבוב/הקפצה .
מוסיפים את הבורגול והחומוס ומערבבים לתערובת הומוגנית.
מכסים ומעבירים לאש הכי נמוכה לבישול של עוד כ- 5 דקות.
מגישים לשולחן ונהנים,
איזה מנה טעימה ובריאה !
אוהבים כרובית ? כאן מבחר מתכוני כרובית