מרק תפוחי אדמה קטיפתי – מרק מנחם ומחמם לימי החורף הקרים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מרק תפוחי אדמה מופלא ומנחם .

השבוע הכנתי את המרק הנפלא הזה וזו פשוט מנה נהדרת ששווה להכין.

הכי קל בעולם לפתוח כל בוקר בהכנת מרק.

במיוחד בימים קרים אין כמו מרק – ובכל יום מחדשים עם מרק אחר

מבחר מתכונים למרקים תוכלו למצוא כאן 

את המרק ניתן להכין חלבי או פרווה/טבעוני תלוי בכם ,

הגרסה החלבית מאוד טעימה ומומלצת

איך מכינים מרק תפוחי אדמה ?

ממש בקלי קלות – מתכון מהיר וקל !

מרק תפוחי אדמה קטיפתי

המצרכים-

בצל גדול קצוץ

כרשה בינונית פרוסה

3-4 תפוחי אדמה קלופים חתוכים  לקוביות גדולות

מלח

פלפל שחור

מעט אגוז מוסקט מגורר

2 כפות חמאה/שמן זית

להגשה –

עירית קצוצה

שמנת מתוקה/לבישול/פרווה

אופן ההכנה –

  • מחממים חמאה/שמן בסיר ומטגנים קלות את הבצל והכרשה
  • מוסיפים את תפוחי האדמה ומים.
  • מתבלים בתבלינים ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים בערך 30-40 דקות.
  • טוחנים את המרק בבלנדר מוט למחית חלקה.
  • טועמים אם יש צורך בתיבול נוסף.
  • מגישים עם עירית קצוצה ומעט שמנת מתוקה
  • מרק נפלא וטעים

כנסו לכל מתכוני המרקים

מתכונים לתבשילי קדרה חורפיים 

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי –מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

בואו להיות איתי כאן  באינסטגרם מתכונים ישירות מהמטבח !!!

 בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

תגובות

תגובות