מאפה חלומי – בשר מפורק עם מיקס פטריות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

את המאפה הנפלא הזה הכנתי בחגים .

מאפה בשר מפורק בתוך בצק עלים משולב בתבשיל פטריות מוקפצות מכמה סוגים.

יצא מאפה נדיר .

טעים ממש.

נשאר לכם בשר של צלי כתף או בשר אחר בבישול ארוך כמו שפונדרה אוסובוקו וכדומה –

למחרת , אפשר להכין ממנו מאפה שווה במיוחד !

תוספת של פטריות שמעניקה למלית רכות וטעם מעולה

ואני ממליצה לגוון ולהכין עם כמה סוגים של פטריות .

את המתכון לבשר מפורק שהכנתי ללחמניות באן תוכלו למצוא בלחיצה כאן-

מתכון לבאן ובשר מפורק 

מאפה חלומי – בשר מפורק עם מיקס פטריות

המצרכים –

בצק עלים שמרית

2 כפות חרדל דיז'ון

כ- 300-400 גרם בשר מפורק של צלי

כ- 250 גרם פטריות – שמפיניון, פורטבלו,שימג'י, מלך היער וכו'

1/4 כוס יין לבן

כפית דבש/סילאן

מלח,פלפל שחור

אופן ההכנה –

מפוררים היטב את הבשר ומערבבים עם מעט מהרוטב – שלא יהיה יבש.

מכינים את תערובת הפטריות-

מטגנים את הפטריות על מחבת עד לשהן מאבדות נפח כמה דקות .

לאחר שהן צלויות היטב מוסיפים את היין,דבש וממשיכים לבשל מספר דקות עד שאין נוזלים והתערובת יבשה.

מקררים היטב.

פותחים את הבצק על נייר האפיה.

מורחים במרכז את החרדל.

מסדרים מעל את הבשר המפורק ומעל הבשר את תערובת הפטריות.

סוגרים מהצדדים (תוכלו לראות בסרטון בדיוק איך הכנתי)

מורחים ביצה ומכניסים לאפייה כחצי שעה

תנור מחומם על 180 מעלות

מגישים לשולחן וכולם משתגעים מהמאפה המיוחד והטעים הזה.

רוצים לקבל את המתכונים שלי ישירות לנייד ?

קשר אישי לכל שאלה – מצטרפים כאן לקבוצת ווטסאפ 

גם כאן קבוצת ווטסאפ שלי

מצטרפים אלי לעמוד שלי כאן –  באינסטגרם 

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

 

* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים  והתמונות המצולמות באתר,

הן קניינה הבלעדי של "מתנות קטנות" בלוג אוכל.

מוגנות ע"י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.

אין להוציא ולפרסם מתכונים ותמונות מתוך הבלוג !

תגובות

תגובות