לביבות תרד וקישואים – לביבות אפויות וטעימות אש !

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות תרד וקישואים ממש קלות להכנה וטעימות אש!

הכנתי אותן אפויות ללא טיגונים לייט,בריא וטעים.

אפייה של לביבות חוסכת גם בשמן,

גם בזמן ההכנה וכמובן בקלוריות והטעם נפלא.

השילוב בין תרד לקישואים יוצא ממש מעולה

וטעים.

המצרכים-

אריזה עלי תרד טרי בשרני 200 גר’

2 קישואים גדולים או 3 בינוניים

בצל גדול קצוץ

חופן עלי בזיליקום טריים (אפשר כל עלה אחר ירוק)

מלח, פלפל שחור

3 כפות פירורי לחם

2 ביצים

קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה –

  • מגרדים את הקישואים לתוך קערה ומפזרים מעט מלח.
  • לאחר 2-3 דקות הקישואים מגירים נוזלים ואפשר לסחוט אותם – סוחטים היטב מנוזלים ומניחים חזרה בקערה.
  • מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן עד שהוא מזהיב יפה.
  • קוצצים את עלי התרד ומשלבים אותם לקישואים שבקערה.
  • מוסיפים גם את הבצל המטוגן ועלי הבזיליקום קצוצים.
  • מוסיפים ביצים ופירורי לחם ואת התבלינים.
  • משמנים נייר אפייה במעט שמן זית.
  • מניחים כדורים בצורת לביבות על הנייר.
  • מכניסים לתנור 190 מעלות לאפייה של כחצי שעה.
  • באמצע האפייה להפוך את הלביבות צד.

טעים ולייט לביבות מופלאות!

  • את התערובת אפשר להכין גם כפשטידה !

כנסו כאן יש עוד מתכונים ללביבות 

מתכונים לארוחות השבת 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments