
עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
את הלביבות האלה אני זוכרת מילדותי
לביבות פשוטות מקמח מצה
לביבות טעימות שמשתלבות בכל ארוחה של פסח
גם בשרי ,גם חלבי ואפילו מתוק.
לתערובת הבסיסית אפשר לשלב – ירקות או גבינות או אפילו תפוח עץ מגורד אם רוצים מתוק
הבסיס הוא זהה
המצרכים –
250 גרם – חצי חבילה קמח מצה
כחצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
2 כוסות מים חמימים
2 ביצים
זה הבסיס
אפשר להוסיף לתערובת – גבינה צהובה חופן ,גבינה צפתית ,קוטג’
או למתוק- מעט סוכר ,קינמון, תפוח מגורד
אופן ההכנה-
מערבבים את כל המצרכים – קמח מצה , מים מלח ,פלפל וביצים.
לתערובת אחידה.
במידה ורוצים תוספות מוסיפים או משאירים כך.
נותנים לתערובת מנוחה של כ- 10 דקות.
יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים .

כל המתכונים שלי לפסח תוכלו לגלוש כאן
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
Subscribe
Login
0 Comments
Newest