לביבות קמח מצה של פעם -הכי פשוט הכי טעים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

את הלביבות האלה אני זוכרת מילדותי

לביבות פשוטות מקמח מצה

לביבות טעימות שמשתלבות בכל ארוחה של פסח

גם בשרי ,גם חלבי ואפילו מתוק.

לתערובת הבסיסית אפשר לשלב – ירקות או גבינות או אפילו תפוח עץ מגורד אם רוצים מתוק

הבסיס הוא זהה

 

המצרכים –

250 גרם – חצי חבילה קמח מצה
כחצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
2 כוסות מים חמימים
2 ביצים
זה הבסיס
אפשר להוסיף לתערובת – גבינה צהובה חופן ,גבינה צפתית ,קוטג’
או למתוק- מעט סוכר ,קינמון, תפוח מגורד
אופן ההכנה-
מערבבים את כל המצרכים – קמח מצה , מים מלח ,פלפל וביצים.
לתערובת אחידה.
במידה ורוצים תוספות מוסיפים או משאירים כך.
נותנים לתערובת מנוחה של כ- 10 דקות.
יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים  .

כל המתכונים שלי לפסח תוכלו לגלוש כאן 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments