עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
לביבות גזר קישואים ומנגולד – לביבות אפויות.
לביבות ממש קלות להכנה כי אין צורך בטיגון.
מניחים את התערובת בצורת לביבות על גבי נייר אפייה משומן , ומכניסים לאפייה בתנור .
חוסך את הטיגונים וברור שגם המון קלוריות !
יוצא ממש מושלם.
בואו להכין לביבות שהן גם לייט גם טעימות ובריאות
הלביבות הן ללא גלוטן !
לביבות גזר קישואים ומנגולד – לביבות אפויות
המצרכים – 15-12 לביבות
2 גזרים מגורדים
2 קישואים מגורדים
בצל גדול קצוץ
2 בצלים ירוקים חתוכים דק
עלי מנגולד החלק הירוק קצוץ דק דק
2 ביצים
3 כפות קמח תפוחי אדמה / אפשר כל קמח אחר ללא גלוטן או קמח רגיל למי שאין בעיה
מלח , פלפל
אופן ההכנה –
- מחממים תנור לטמפרטורה 200 מעלות
- מניחים את הגזרים והקישואים המגורדים בקערה ומפזרים מעט מלח .לאחר כמה דקות מנוחה ,סוחטים אותם היטב ומעבירים לקערה.
- מעבירים לקערה את המנגולד הקצוץ והבצל הירוק.
- מניחים כף שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
- מעבירים אותו לקערה.
- מוסיפים את הביצים,תבלינים והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
- משמנים נייר אפייה במעט זית
- יוצאים לביבות עבות ומניחים על הנייר.
- מכניסים לתנור לאפייה של כחצי שעה
- באמצע האפיה הופכים את הלביבות .
לביבות גזר קישואים ומנגולד – לביבות אפויות
- ניתן לשלב גם בטטה בינונית מגורדת לתערובת ואז מוסיפים עוד ביצה .
מתכונים לחנוכה מבחר ענק של מתכונים
לקבלת כל מתכוני הלביבות שלי לוחצים כאן
מבחר ענק של מתכונים והכל צמחוני !
מצטרפים עכשיו לעמוד האינסטגרם שלי כאן
וגם בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
וגם מוזמנים ל – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני
חזרה לדף הראשי !
Subscribe
Login
0 Comments