לביבות גזר קישואים ומנגולד – לביבות אפויות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות גזר קישואים ומנגולד – לביבות אפויות.

לביבות ממש קלות להכנה כי אין צורך בטיגון.

מניחים את התערובת בצורת לביבות על גבי נייר אפייה משומן , ומכניסים לאפייה בתנור .

חוסך את הטיגונים וברור שגם המון קלוריות !

יוצא ממש מושלם.

בואו להכין לביבות שהן גם לייט גם טעימות ובריאות

הלביבות הן ללא גלוטן !

לביבות גזר קישואים ומנגולד – לביבות אפויות

המצרכים – 15-12 לביבות

2 גזרים מגורדים

2 קישואים מגורדים

בצל גדול קצוץ

2 בצלים ירוקים חתוכים דק

עלי מנגולד החלק הירוק קצוץ דק דק

2 ביצים

3 כפות קמח תפוחי אדמה / אפשר כל קמח אחר ללא גלוטן או קמח רגיל למי שאין בעיה

מלח , פלפל

אופן ההכנה –

  • מחממים תנור לטמפרטורה 200 מעלות
  • מניחים את הגזרים והקישואים המגורדים בקערה ומפזרים מעט מלח .לאחר כמה דקות מנוחה ,סוחטים אותם היטב ומעבירים לקערה.
  • מעבירים לקערה את המנגולד הקצוץ והבצל הירוק.
  • מניחים כף שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ  עד להזהבה.
  • מעבירים אותו לקערה.

  • מוסיפים את הביצים,תבלינים והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  • משמנים נייר אפייה במעט זית
  • יוצאים לביבות עבות ומניחים על הנייר.

  • מכניסים לתנור לאפייה של כחצי שעה
  • באמצע האפיה הופכים את הלביבות .

 

לביבות גזר קישואים ומנגולד – לביבות אפויות

  • ניתן לשלב גם בטטה בינונית מגורדת לתערובת ואז מוסיפים עוד ביצה .

מתכונים לחנוכה מבחר ענק של מתכונים 

לקבלת כל מתכוני הלביבות שלי לוחצים כאן 

 

מבחר ענק של מתכונים והכל צמחוני !

מצטרפים עכשיו לעמוד האינסטגרם שלי כאן 

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

תגובות

תגובות