היא העוגה הכי טעימה – מתכון לעוגת תפוחים בסיסית רכה ועסיסית

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

זו עוגה קלה וטעימה

ואם תשאלו אותי – הכי טעימה שיש

כי עוגות תפוחים הן תמיד בעדיפות אצלנו.

כשאני רואה שיש תפוחים במקרר שאף אחד לא אכל כבר יותר משבוע אני מכינה מהם עוגה .

בוחשים הכל ולתנור

ותוך פחות משעה יש עוגה נהדרת וטעימה.

והריח… תמיד משגע – קינמון ותפוחים זה חלום.

המתכון לעוגה בתבנית 24-26 עם חור בעדיפות

או 2 תבניות אינגליש קייק

 

המצרכים- 

3- 4 תפוחי עץ קלופים וחתוכים קוביות

4 ביצים

חצי כוס מיץ תפוזים או מים

כוס שמן

כוס סוכר

כפית גרידה מלימון או תפוז

כפית קינמון

2 ורבע כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

שקית סוכר וניל

קורט מלח

חופן אגוזי מלך שבורים(לא חובה)

חופן חמוציות או צימוקים

אופן ההכנה – 

מטפטפים על קוביות התפוחים מעט מיץ לימון

מערבבים עם כף סוכר קינמון ואגוזים.

מקציפים במטרפה או במיקסר את הביצים עם הסוכר  והוניל.

מוסיפים בזירזוף שמן מיץ. ואחר כך גרידה מהלימון.

ואז  את הקמח עם אבקת האפייה.

לאחר שהתערובת אחידה,

מכניסים את תפוחי העץ לתוך התערובת – ערבוב קל.

ומעבירים לתבנית משומנת.

אפייה 175 מעלות בערך שעה..

כשהעוגה יוצאת מהתנור מזלפים עם מייפל

בקיץ מומלץ לאחסן עוגות פרי בקירור.

מחפשים קינוחים ושיהיו פרווה – ללא מוצרי חלב !

כנסו כאן – מתכונים פרווה 

הכי חשוב !

להצטרף לדף שלי באינסטגרם שם אני מעלה המון סרטוני אוכל

מתנות קטנות האינסטגרם 

לעוד מתכונים תוכלו לגלוש לעמוד הראשי אצלי בבלוג 

מעל 1500 מתכונים שהם בהחלט שווים !

הצטרפו לדף הפיסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  –

 “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments