שמי דפנה אוסטר מיכאל – מבשלת , אופה וגם מצלמת.
אוכל, בישול ואפייה הם אהבתי הגדולה.
החיבור שלי למטבח החל בערך בגיל 5, עוזרת ומתעניינת בכל מה שקשור לבישול ואפייה.
במשך השנים צברתי ניסיון, אספתי מתכונים ובעיקר בישלתי ואפיתי למשפחתי הקרובה והרחבה.
כבר כמה שנים אני כותבת ומצלמת את אתר האוכל שלי “מתנות קטנות”.
מתכונים וותיקים של אמא וסבתא לצד מתכונים עכשויים שלי,
אוהבת חומרי גלם, טריים, זמינים ועונתיים.
משם, מחומרי הגלם בעצם באה לי ההשראה למתכון חדש.
אני ממעיטה להשתמש בתבלינים, מלח, פלפל שחור ועשבי התיבול הירוקים ,עושים מצויין את העבודה,
בעיני הטעם בא מחומרי הגלם עצמם.
אוהבת לבשל, לצלם את האוכל ובעיקר לאפות- שם אני מגשימה את כל הפנטזיות המתוקות שלי.
כמו כן, אוהבת לבשל מאכלים ותבשילים מסורתיים וללמוד ולחקור מאכלי עדות ועמים.
המתכונים שלי הם מתכונים פשוטים וברורים. משתדלת לצלם את השלבים בהכנה.
יד אחת מערבבת ובוחשת ויד שניה מצלמת.
את כל התמונות בבלוג אני מצלמת.
מתנות קטנות ממני אליכם באהבה.
לבשל ולאפות בבית – הכי טעים – הכי בריא!
מלבד המתכונים שאני כותבת לבלוג, אני גם –
– מפתחת מתכונים עבור חברות מסחריות עפ”י דרישה. תוכלו להציץ
כאן בבלוג בכמה דוגמאות לשיתופי פעולה מוצלחים.
ליצירת קשר תוכלו להשאיר הודעה כאן במייל [email protected]
או בווטסאפ 0544305242
– מתכונים נבחרים שלי מופיעים במדור הבלוגרים בעיתון לאשה
ובאתר xnet .
מצטרפים כאן לעמוד האינסטגרם הפעיל שלי שם תוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין ישירות מהמטבח שלי עמוד האינסטגרם שלי
מוזמנים להכנס לדף הפייסבוק של הבלוג – “מתנות קטנות התפריט היומי”
לייק לדף ולמתכונים יביא לכם את כל המתכונים מידי יום !
– קבוצת הפייסבוק שלי ” התפריט היומי ”
* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים והתמונות המצולמות באתר,
הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.
מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.
[email protected]
בצרי שמרית אינם טובים דקים מידי ולא כמותיים ממש מעט בצק לא ניתן לעשות איתם כלום.מה זו החסכנות הזו והמחיר לא מצדיק
הי דפנה,
המתכון של פאי פרג לא מופיע באתר. עשיתי אותו כבר כמה פעמים ויצא מצוין. יכולה להחזירו?
תודה מאיה