עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
מה עושים כשנשאר פירה מארוחת הצהריים?
מכינים בזריזות בורקס שבלולים, קטנים ומטריפים .
בצק עלים נמצא אצלי תמיד זמין במקרר,
לפירה הוספתי קצת תבלינים וביצה וממש בקלות יצאו לי מאפים נהדרים וטעימים שנחטפו מהשולחן.
מאגר מתכוני הבורקס שלי
המצרכים-
בצק עלים שמרית (על בסיס שמן)
2-3 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים ומעוכים כמו פירה
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
ניתן לטגן בצל ולשלב פנימה מוסיף המון
ביצה
אופן ההכנה –
- מערבבים את הפירה עם כל המרכיבים לתערובת אחידה
- פותחים את הבצק ,מקמחים טיפונת את נייר האפייה ומרדדים טיפה ליישר .
- מורחים את מלית תפוחי האדמה על כל הבצק
- מגלגלים את הבצק לכרוכית וחותכים לפרוסות בעובי ס”מ וחצי בערך.
- מניחים על נייר האפייה
- מכניסים לתנור 180 מעלות כחצי שעה או עד שרואים שהמאפים מזהיבים.
פשטידות ומלוחים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
מתנות קטנות האינסטגרם
Subscribe
Login
0 Comments