עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
את הרוטב הזה אני מכינה על בסיס קבוע .
תמיד יש לי במקרר. הוא משדרג כל ארוחה
מעולה להעשרת סנדוויצ’ים או טוסטים ,
בסלטים מתאים ומשתדך מצויין לחצילים קלויים, וגם בתבשילים .
הוא כל כך פשוט וקל להכנה שאתם חייבים להכין אחד כזה שיהיה בצנצנת במקרר.
המצרכים –
2 פלפלים אדומים (גמבה)
חצי ראש שום
עוד שן שום אחת טרייה
כרבע כוס שמן רגיל או זית
מעט מלח
מעט מיץ לימון
אופן ההכנה –
את הפלפלים וחצי ראש שום שמים בתנור 200 מעלות ,
לאפייה של כ- 20 דקות או עד שהפלפלים קלויים היטב.
מקררים מעט וקולפים את הקליפה של הפלפלים ומנקים מהגרעינים.
מוציאים את התוכן של השומים האפויים.
מעבירים למוט בלנדר או בלנדר רגיל.
מוסיפים את שן השום הטרי ,שמן ,מלח ומיץ לימון .
טוחנים למחית חלקה.
מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר.
ממרח שהוא קסם !
Subscribe
Login
0 Comments
Newest